Wpis z mikrobloga

@matteo_moravietzky: Z kodem od jerzego mialbym 3x norme
@Kasahara: Wczesniej lecialo z innego labu, tydzien+ leci to gh, totalnie nic nie czuc (walilem 5ui 2,5ui rano-wieczor), w pon wbilem 2,5ui i po ok 50 minutach na pobraniu krwi juz siedzialem. AI ostatni raz 3 miesiace temu stosowalem
  • Odpowiedz
@Szimu: to niestety nie da się zinterpretować. Bij 3 tygodnie jedna i zbadaj. Bo po takim czasie igf powinien dopiero mieć peak. Bo tak jak napisałeś to wyjebka może być w albo w pierwszym albo w drugim bo nawet ten poprzedni powinien trzymać stężenie ci jeszcze igf wyższe lub kwestia osobnicza i niski punkt startowy - bo jak miałeś np 100 na starcie igf to taki wynik po 2,5 UI
  • Odpowiedz
@Kasahara: Zostaly mi 3 fiolki tego (dostalem od kogos gdy nie mialem z poprzedniego labu), a wydawac kasy na to nie mam zamiaru. W pierwszym dalbym sobie obie rece uciac, ze nie wyjebka jak mi po 2,5ui kostki puchly, nadgarstki dretwialy(?) tutaj przy 5ui nawet tego nie czuje, c--j wie o co chodzi. Nawet prozni w tych fiolkach nie bylo, wiec pewnie sie zesralo
  • Odpowiedz
@Szimu: ale przecież ta retencja schodzi wiec jak bijesz w ciągu to normalne ze puchnie się np u mnie 6 kg w tydzień a później to spadało. Nie bronię bo nie mam w tym interesu i mogę sobie tak samo krytykować jak muscle-zone jednak ciężko ocenić ten wynik jak tak lecisz, bo równie dobrze może być git co wyjebka lub zaniżone. No i jeśli wcześniej leciało 5 UI innego i
  • Odpowiedz
@COWEED_19: no ja wszystko czaje. Sam biłem podczas kontuzji i mimo TRT nawet waga doszła jednak nic nie badałem - także nie wiem. A u OPa no za mało danych i za krótko aby moc to interpretować. Każda ewentualność jest możliwa
  • Odpowiedz
@COWEED_19:

Nie odnoszę się bo nie mam do czego - bo mam zawsze czyste sumienie, zbudowałem wszystko na mówieniu prawdy i nadal to kontynuuje. Przez 5 lat byłem pimperem Muscle-Zonem i hejterem KFD (gdzie polecałem ich produkty). ¯\_(ツ)_/¯. Jeśli po 3 tygodniach 2.5 UI będzie taki wynik to c-----y towar i tyle. Mi jeden c--j ten kod - bo są śmieszne pieniądze tak jak z każdej takiej akcji i nie
  • Odpowiedz