Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +81
Mikołaju… napisałem ze chodzę na siłownię i rozumiem że stąd skyry (niby jest zimno na dworze, ale trochę ryzykowne wysyłać nabiał…), kreatyna i białko ale no wybacz otwarta paczka bo “kupiłem niedawno, paczka tylko otwarta na spróbowanie, ale mi smak nie podszedł i nie ma co marnować” to dla mnie żadne wytłumaczenie… napisałem też że lubię dobre w----y a tym to co najwyżej rury mogę przeczyścić… przysmaki dla kota spoko, może powinienem
źródło: IMG_6103
Pobierz
sciana +301

#mikrokoksy #mirkokoksy
źródło: comment_1628670309ah11EqCLxbxc2l9dMsupgG.jpg
Pobierz@Kasahara: Wczesniej lecialo z innego labu, tydzien+ leci to gh, totalnie nic nie czuc (walilem 5ui 2,5ui rano-wieczor), w pon wbilem 2,5ui i po ok 50 minutach na pobraniu krwi juz siedzialem. AI ostatni raz 3 miesiace temu stosowalem
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie odnoszę się bo nie mam do czego - bo mam zawsze czyste sumienie, zbudowałem wszystko na mówieniu prawdy i nadal to kontynuuje. Przez 5 lat byłem pimperem Muscle-Zonem i hejterem KFD (gdzie polecałem ich produkty). ¯\_(ツ)_/¯. Jeśli po 3 tygodniach 2.5 UI będzie taki wynik to c-----y towar i tyle. Mi jeden c--j ten kod - bo są śmieszne pieniądze tak jak z każdej takiej akcji i nie