Aktywne Wpisy
goblin21 +125
Jak se chłop zrobi śniadanie to klękajta narody...
#sniadanie
#sniadanie
sayda +59
#niepopularnaopinia #klawiatura #komputery #technologia
Uważam, że klawiatury mechaniczne są gorsze od membranowych. Są o wiele głośniejsze i trudniej się pisze, bo wymagają o wiele więcej siły co przy całym dniu intensywnego pisania w pracy jest bardzo niekomfortowe. No i mają zbyt wysoki skok. To moja #niepopularnaopinia
Uważam, że klawiatury mechaniczne są gorsze od membranowych. Są o wiele głośniejsze i trudniej się pisze, bo wymagają o wiele więcej siły co przy całym dniu intensywnego pisania w pracy jest bardzo niekomfortowe. No i mają zbyt wysoki skok. To moja #niepopularnaopinia
Komentarz usunięty przez autora
@dassem: bierzesz oba naraz?
Brałem i Brintellix (1 miesiąc wortioksetyna) oraz teraz Wellbutrin (1 miesiąc bupropion) ale razem ich nie łączyłem nigdy.
No i nie napisałeś najważniejszego dawaj adres do tego psychiatry zrobię sobie telewizytę. ;)
U mnie nie ma diagnozy - za bardzo. Moja diagnoza to brak depresji wrodzonej. Depresja nabyta bardziej. Epizody depresyjne też bardziej. Fobia społeczna bardziej. Ptsd bardzo. Wiadomo
https://www.znanylekarz.pl/tomasz-kowalczyk-6/psychiatra/warszawa
Biorę teraz oba naraz. Bupropion jako napęd do działania, wortioksetynę żeby poprawić nastrój, zmniejszyć lęki, ustabilizować, ogólnie poprawić mój stan po latach gromadzenia problemów.
Zastanawiałem się nad terapią. Poświeciłem trochę czasu na szukanie dobrego terapeuty, skończyło się tym, że wszyscy najlepsi w Warszawie nie przyjmują nowych