nie wiem z czego to wynika ale kiedyś #bannerlord działał mi bardzo sprawnie. teraz się tnie jak cholera i po skończonych bitwach wyskakuje mi taki błąd ( ͡°ʖ̯͡°) macie jakieś pomysły co z tym zrobić? odinstalowałem wszystkie mody oraz przeinstalowałem grę na nowo ( ͡°ʖ̯͡°) #gry #mountandblade #gryfabularne
@young_mike: Wygląda jakby ci coś po modach zostało, usuwałeś pozostałości po grze z Appdata, w folderze dokumentów itd.(save-ów se niechcący nie skasuj) ? Możesz na szybko zrobić nowy profil na windowsie, zainstalować grę i zobaczyć czy działa wtedy będziesz wiedział że to przez jakieś śmieci, a jak błąd będzie nadal to strzelam że wina sterowników.
@Nadaje_z_piwnicy: @RicardoMilos: zaktualizowane, jest zmiana ale nadal nie śmiga jak pare miesięcy wcześniej, oprócz tego w ustawieniach natknąłem się na coś takiego. (karta graficzna nvidia 1050, procesor intel i7-7700 2.80 ghz)
@young_mike: Ściągnij GeForce Experience, pobierz najnowsze sterowniki i wykonaj czystą instalację - będzie tam taka opcja przy próbie instalacji sterów.
@NiespokojnySzachista: @starterX8: @RicardoMilos: mount and blade wydało wczoraj aktualizacje która zainstalowałem. gra działa jak przedtem. totalnie nie mam pojęcia od czego to zależało ale tylko i wyłącznie w tej grze było tak jakbym grał na zintegrowanej karcie
#gry #mountandblade #gryfabularne