Aktywne Wpisy

Networks_PowerCat +226
Nie wiem czy na nowym wykopie #pokazmorde #atencyjnyrozowypasek to nadal instant gorące, ale jeśli tak, to wykorzystam ten boost, bo mam coś ważnego do powiedzenia.
W weekend 2-3 września na Pustyni Błędowskiej odbywa się rakietowy Festiwal Meteora 2023.
Oficjalna strona: https://rakiety.org.pl/festiwal-meteora/
Zawsze jak wrzucam pofestiwalowe zdjęcie z rakietą, to prosicie, żeby następnym razem poinformować wcześniej. Co to za wydarzenie? Festiwal modelarstwa rakietowego organizowany przez Polskie Towarzystwo Rakietowe. Zarezerwowana przestrzeń powietrzna to okazja
W weekend 2-3 września na Pustyni Błędowskiej odbywa się rakietowy Festiwal Meteora 2023.
Oficjalna strona: https://rakiety.org.pl/festiwal-meteora/
Zawsze jak wrzucam pofestiwalowe zdjęcie z rakietą, to prosicie, żeby następnym razem poinformować wcześniej. Co to za wydarzenie? Festiwal modelarstwa rakietowego organizowany przez Polskie Towarzystwo Rakietowe. Zarezerwowana przestrzeń powietrzna to okazja

To_nie_ja_to_ona +96
DEMASKACJA! Ciekawe alter ego Pani Joanny..

#zycietruckera
@Impulsator nie, kasuje się chyba po odpoczynku tydniowym
@wezsepigulke: To chyba dotyczy pauzy 9h
Mylisz się!
Kasuje się o północy z niedzieli na poniedziałek!
@wezsepigulke: No niestety dla ciebie nie!
dziennego?
Rozdział 1 Artykuł 4 podpunkt (i)
i) | „tydzień” oznacza okres od godz. 00.00 w poniedziałek do godz. 24.00 w niedzielę;
Rozdział 2 Artykuł 6 punkt 1
1. Dzienny czas prowadzenia pojazdu nie może przekroczyć 9 godzin.
Jednakże dzienny czas prowadzenia pojazdu może zostać przedłużony do nie więcej niż 10 godzin nie częściej niż dwa razy w tygodniu.
@Impulsator możesz 4 razy jechać pod rząd 10h ale tylko wtedy gdy po dwóch razach zaliczysz pauzę co najmniej 9h z niedzieli na poniedziałek
UWAGA 1: nie możesz przekroczyć 56h na tydzień
UWAGA 2: nie możesz przekroczyć 90h na dwa tygodnie
UWAGA 3: zaczynasz w niedzielę wieczór
i) „tydzień” oznacza okres od godz. 00.00 w poniedziałek do godz. 24.00 w niedzielę;
To jest liczone w czasie UTC