Wpis z mikrobloga

Dobra, ale tak szczerze. Fanką Wersow nie jestem, od początku wydawała mi się puściutka i niezbyt lotna. Niemniej to co się teraz dzieje wokół niej to jest coś strasznego. Co strasznego, zapytacie? Ano to, że laska ewidentnie nie może liczyć na jakąkolwiek pomoc psychologiczną, czy wsparcie od jej wieloletnich "przyjaciół" i partnera. Wyraźnie się tu coś dzieje w jej psychice i jeśli nie teraz, to lada moment potrzebne będzie dla niej wsparcie psychologa. Owszem, zapracowała sobie na całą dramę, która obecnie się dzieje, bo jak to mówi Wasz ulubiony ziomek z lasu "kradzież to kradzież", natomiast myślę, że nie zasługuje na to, żeby świat jechał po niej jak po burym psie, a ona nie miała żadnej linii obrony. Ekipa zamiast poważnie, już na początku dram z nią (czy nie z nią, ogólnie) podejść do sprawy i spróbować jakoś to wszystko naprostować, a nie zamiatać pod dywan, czekała aż coś dalej się wykrzaczy. Przykre jest to, że laska w moim wieku, która niestety - nie radzi sobie z tym co się dzieje, prędzej trafi do "wariatkowa", niż otrzyma faktyczne wsparcie od bliskich jej osób. Nie wierzę, że jest tak podłym człowiekiem, że żadna z jej koleżanek, nie chce jej jakkolwiek pokierować - pytanie, czy od dobrych ludzi dzieli ją jej chłopak, Łuki, czy kontrakty?
#friz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@koko279: nie zgodzę się, jest osoba publiczną powinna wiedzieć co to konsekwencje, zresztą ona ukradła czyjąś prace i jeszcze stawiała sie okoniem, kurde tu nie ma jak jej bronić nawet i ona powinna sie przyznac, a nie wszystko mówić bo nie wiedziała
  • Odpowiedz
@xblackwidowx: tak, oczywiście. Powinna to zrobić i przeprosić za wiele innych rzeczy. Nie mówię tu o żadnej obronie tego, co ona dotychczas robiła. Mówię o tym, że szkoda mi dorosłej laski, która tak zgubiła się w całej swojej perfekcyjności i odgrywaniu jakiejś roli, że nie wie już co sama ma robić i brakuje obok niej kogoś, kto pomógłby jej z tego jakoś wyjść.
  • Odpowiedz
  • 21
@koko279 brzmi jak nie popieram PiS, ale sorry jak ktoś jest studentem prawa i nie ma pojęcia o prawie autorskim to niech ponosi odpowiedzialność. Jak coś wymyślisz a wersow to podpierd*** to też będziesz tak wyrozumiała?
  • Odpowiedz
@koko279: kurde, tylko widzisz.. zamiast jak człowiek przeprosić, powiedzieć, że się pomyliła, przeprasza i postara się poprawić to ona się turbo żałośnie wykręca.. tak jak ktoś napisał - wystarczyło te pół roku temu napisać, że zapomniała oznaczyć pod zdj tamtej laski i tyle, a nie dorabiać jakieś ideologie o filmach itd. Z logo też wesoła sytuacja..

Każdy popełnia błędy - to normalne, ale trzeba umieć się przyznać i przeprosić a
  • Odpowiedz
@koko279: Nie zgodzę się, że "nie może liczyć na jakąkolwiek pomoc psychologiczną" - może, oczywiście, że może - wystarczy iść do gabinetu psychologicznego i zapisać się na wizytę. I jest dorosłą osobą, której wytykane są błędy, więc wiesz jak się z----e, to trzeba ponieść konsekwencje. A to, że jest osobą publiczną - sama wybrała, sama zdawała sobie sprawę, że KAŻDY będzie patrzył jej na ręce. Gdyby powiedziała "przepraszam, z------m" po
  • Odpowiedz
Dobra. Stop. W ani jednej części nie napisałam, że nie powinna ponieść konsekwencji. A jeśli któreś zdanie ma taki wydźwięk, to mi je skopiujcie - usunę. Celem moich wypocin miało być rzucenie trochę światła na to, że ona jest w tym sama. Po prostu sama, bez żadnego wsparcia. To, że być może miała jakieś sprzężenie w mózgu, tłumacząc, że nie wiedziała, że nie wolno tak robić, bezapelacyjnie świadczy o tym, o czym
  • Odpowiedz
@cgjung: porozmawiaj z ludźmi, którzy odbyli terapie psychologiczne/psychiatryczne czy tak łatwo jest stwierdzić "dobra nie radze sobie, jutro idę do psychologa" ;)
  • Odpowiedz
@koko279 jest sama jest w tym sama heh czyli #ekipa to nie grupa przyjaciół? Czyżby kłamali? Czyżby jej facet jej nie wspierał? Oczywiście, że będzie miała zaburzenia atencji. Tylko mówimy o 25 letniej osobie a nie o nastolatce. Twoje wywody są zwyczajnie słabe. Oczywiście nie przejmujesz się np nastolatkami, które pod wpływem wersow chcą powiększać b---t i usta, bo ich idolka tak zrobiła? O nie się nie martwisz
  • Odpowiedz
@bijotai: a mając na uwadze to co się wokół niej dzieje, wygląda to jakby ktoś ją wspierał? > Tylko mówimy o 25 letniej osobie a nie o nastolatce może się zdziwisz, ale dorosłe osoby też mają i to w dużym stopniu problemy psychologiczne. I pls, nie oskarżaj mnie o hipokryzję, bo 3/4 gwiazdeczek jest zrobionych, taki już jest świat i od tego, żeby właśnie tłumaczyć dziewczętom co jest złego w
  • Odpowiedz
@koko279 czyli
1. Wersow trzeba wspierać nawet jak oszukuje, kłamie, kradnie i manipuluje, bo jest 25 latką z potencjalnymi problemami psychicznymi i chlip, chlip jej facet jej nie wspiera.
2. Zafascynowanym wersow dziewczynkom mają tłumaczyć rodzice a wsparcie psychologiczne nie jest im potrzebne.
3. Hipokrytka!
  • Odpowiedz
  • 12
@koko279 jakie stanowisko? Zwykłe, nieudolne zamartwianie się nad kolejną influencerką oszukującą dzieciaki. Tak ręce opadają nad twoją postawą
  • Odpowiedz
@koko279: Co jak co ale ją akurat stać na opiekę psychologiczną i to dobrą. Może sobie na parę miesięcy rzucić pracę i nie ucierpi na tym finansowo. Nawet może sobie w---------ć za granicę mimo obostrzeń. Nie widzę powodu aby się nad nią użalać.
  • Odpowiedz