Aktywne Wpisy
Leevvir +29
Czaicie ze mia się splakala i ludzie wyzywają zabsona w komentarzach zabsona i piszą ze mia to królowa i go zezlomowala bo ten w opisie dodał sidehoe
Laska która nie miała szacunku do siebie proboje teraz zgrywać matkę Teresę i jest autorytetem dla tylu simpow i kobiet xD
#przegryw #blackpill #spermiarzalert
Laska która nie miała szacunku do siebie proboje teraz zgrywać matkę Teresę i jest autorytetem dla tylu simpow i kobiet xD
#przegryw #blackpill #spermiarzalert
kalafi0r +161
Fajne są te podwójne standardy p0lek. W Polsce taka dama to się nie napije piwka na ławce bo nie jest jakimś żulem, tylko knajpa i driny za 40 zł. Jak wyjedzie taka za granicę do takich Włoch to picie wina na schodkach jest takie romantyczne i takie fancy i na instusia można wrzucić. A czym to się niby różni? #p0lka #przegryw
No, to był owocny tydzień.
Trochę DPD, trochę kręcenia.
Pojechałam zobaczyć słynny próg zwalniający w Sopocie i muszę wam powiedzieć: WOW.
Nie wiem kto i ile $$$ przytulił, ale no szacun za profesjonalne kręcenie lodów.
Tam są dwa progi. Jeden z nich jest na ok 20 cm przed przejściem dla pieszych. Przejście jest z baru.
Idealnie. Zdjęcie w komentarzu.
-55 km - pojechałam na Babskie kręcenie - szosa dla początkujących. Było super.
Czuję, że czegoś się nauczyłam i poznałam spoko ludzi. Polecanko na 100000%
- 112 km - wycieczka na Hel. Moje kolejne #100km do kolekcji i pierwsza stówka koleżanki - brawo ona!
-70km - lekka wycieczka z niebieskim. Ja sprawdzałam działanie czujnika kadencji, on nowe gumy i nowe ciuszki.
#rowerowyrownik #rowerowetrojmiasto #ruszgdansk
Skrypt | Statystyki
@Zkropkao_Na: nie ma komentarza ze zdjęciem (╥﹏╥)
@Zkropkao_Na: aaa, to to miejsce. Z tego co czytałem nie chodziło o bezpieczeństwo klientów baru tylko dzieciaków, które targały na plażę swoje łódki czy deski z klubu żeglarskiego, który jest w tej szopie z brązowymi bramami. Zbliżenie na szopę:
Ale ten próg jest tak wysoko i w tak #!$%@? miejscu, że na bank, prędzej czy później dojdzie tam do starcia klient baru vs rowerzysta
Na poprzednich było podobnie z tego co widziałam po fotach :D
@lskx: zależy gdzie :D jeśli chodzi o Hel to jechaliśmy R10