Aktywne Wpisy
pepe998 +13
Mija miesiąc od założenia przeze mnie tindera i przez cały ten czas dostałem jedną parę i dwa polubienia.. Jedna para, wydawałoby się od sympatycznej dziewczyny.. Jednak nie nacieszyłem się nią zbyt długo gdyż zaraz po napisaniu do niej usunęła parę ( ಠ_ಠ) Jakieś rady? Wiem że nie jestem 8/10 jak w memach ale spokojnie pod 5/10 się łapię? Mam dobrą pracę i dużo podróżuje, a słyszałem że własnie dużo
kx_keytinho +510
Ty obecnie jesteś dziadem który kasuje swoje komentarze pod moimi wpisami bo się ich wstydzi.
Tak typowy absolwent gymnasium xD
Kurła auslendra bez niemieckiego wzieli do gymnasium i rozłożył niemcow na lopatki - -zobacz jak!
W Hauptschule praktyki w Policji? Czy mówisz o gesamtschule? Bo ciężko mi wyobrazić siebie Hauptschülera który idzie do policji (#acab). Policja może by i takiego gagatka wzięła, ale raczej na 2 tyg praktyk by się skończyło. No i Street credit by spadł w szkole, a na to nie można sobie pozwolić xD
Gdy ja byłem w tym zoo, 50% praktyk to były markety, niektórzy
@erni13: ona nie mieszka przypadkiem w Köln w jakims Rodenkirchen czy innym Bayenthalu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z ciekawości to Skąd wziąłeś te Rodenkirchen? XD
Znalazłem Ausbildung, ukończyłem Berufsschule na nim ze średnia 2.1 dzięki czemu dostałem Realschuleabschluss, jednak miałem już tyle lat, że musiałem jakoś
@fajnypierozek: nie mialem laciny, wzialem francuski zamiast niej i mialem 3.
@fajnypierozek: Ty jestes po jakiejs podstawowce, wyslales swoje dzieci do gownoszkoly
@zaloz_konto23: więc mówisz, ze to ja naśladuję testovirona? Powtorz jeszcze ze 2 razy jaki to ze mnie nieuk, tępak i fizyczny robol.
Fakt, że zapytał o to na wykopie jest sam w sobie dość śmieszny, ale polecanie mu w jakikolwiek sposób Hauptschule to już przesada i krzywdzenie dziecka XD
@erni13: Widzisz sam się zorientowałeś jak to brzmi co napisałeś. Naukę rozpocząleś później niż niemieccy koledzy a jak kończyłeś szkolę to byleś już "za stary" aby dalej utrzymywali cie rodzice + kasa z ausbildungu.
@erni13: ale Ty wiesz, ze szkoły nie wybiera się ot tak jak się chce tylko o tym decyduje cos innego? XD
Hauptschule skończyłem w tym samym wieku co inni, następnie spędziłem 3 lata na ausbildungu, i poprostu to logiczne że w wieku 20 lat człowiek chce iść na swoje, a nie spędzać kolejnych lat na czyimś garnuszku albo łapiąc długi przez Bafög.
Gdyby tylko mój ojciec nie był kompletnym ignorantem i nie zapisał mnie do Hauptschule a chociażby do Gesamtschule, pewnie nie miałbym się do czego przyczepić.