Aktywne Wpisy
Hugolina +15
#niebieskiepaski
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
MistrzPatelnii +62
Jakieś alternatywy dla: Tom Ford Tobacco Vanille, Oud Wood i Creed Averntus?
https://scentimentalwords.blogspot.com/2020/01/cheap-thrills-series-just-jack-oud-oak.html
@ArekWladcaDziurekiSzparek69: też jest klon od Jacka
JUST JACK FANTA FAB
@ArekWladcaDziurekiSzparek69: a jak ci nie podejdzie to ja mam w planach spróbowanie ;-)
Realnie w świecie perfum jest tak. Jeżeli chcesz mieć Aventusa - kup Aventusa (choć tam same batche są różne), użycie innych proporcji, innych składników powoduje że to po prostu nie jest to samo.
Jeżeli szukasz czegoś "w tych klimatach" to alternatyw jest sporo.