Wpis z mikrobloga

wspominał że LGBT to nie ludzie, a tu się okazuje że niektórzy z nich są najlepsi na całym świecie w swojej dziedzinie

@ItsFine: Może długopisowi chodziło że lpg to ruch polityczny którego nie każdy gej, lesbijka itd. musi czuć się członkiem? Wiem że w neur0pie macie stale problem z semantyką, nie musisz się więc tłumaczyć.
  • Odpowiedz
Dlatego mówi się o "ruchu lgbt"

@Intellectually_superior: Serio nie rozumiesz dlaczego? Mówi się o ludziach LGBT, ruchach LGBT i organizacjach LGBT.
LGBT to ludzie o różnych poglądach
Gays for Trump to organizacja LGBT. Nie każdy z LGBT wspiera Trumpa i nie każdy należy do organizacji.
Dokładnie tak samo jak nie każdy niewidomy przynależy do PZN, choć jest
  • Odpowiedz
@void1984: Nie wiem po co mydlisz mi oczy jakimiś gejami dla Trumpa. Mówiąc i pisząc o LGBT w Polsce ma się prawie zawsze na myśli lewicowy mainstream. Nikt nie mówi o LGBT w kontekście księży-gejów, czy nazistowskich oficerów transwestytów(a zdarzali się tacy). W neur0pce już dawno został skarykaturyzowany i obśmiany wizerunek geja-kolegi prawaka, nie popierającego lgbt. Przy innych okazjach też ładnie wychodzi wam wykręcanie kota ogonem, gdy jakiś gej/trans powie/zrobi
  • Odpowiedz
Nie wiem po co mydlisz mi oczy jakimiś gejami dla Trumpa. Mówiąc i pisząc o LGBT w Polsce ma się prawie zawsze na myśli lewicowy mainstream.

@Intellectually_superior: To nie mydło, ale prawda, dlatego tak boli i szczypie.
Pokazałem że geje mają różne poglądy i nie ma czegoś takiego jak "LGBT to ruch polityczny". Już widzę jak Trumpowcy dogadują się z Razemkami.

Mówiąc i pisząc o LGBT w Polsce ma się
  • Odpowiedz