@szejk_wojak: dajcie spokój z tym Gowinem, facet głosował za wszystkimi szkodliwymi ustawami PiS. Pozwolił rozwalić TK, ostatnio nie potrafił zagłosować za odwołaniem szkodnika Czarnka.
Zrozumcie, to co robi ten facet to nie "obrona przedsiębiorców" i "polskiej klasy średniej", tylko gra polityczna z Kaczyńskim żeby ugrać cokolwiek zanim zostanie z przybytku Pisowskiego odprawiony z kwitkiem.
tylko gra polityczna z Kaczyńskim żeby ugrać cokolwiek zanim zostanie z przybytku Pisowskiego odprawiony z kwitkiem.
@Huyochita: chyba nikt z dwiema szarymi komórkami nie łudzi się, że jest inaczej? Nie zmienia to jednak faktu, że im bardziej się żrą, tym lepiej dla wszystkich.
Opozycja nie powinna mu nic dawać. Ugrupowanie tego człowieka, gdyby wystartował samotnie, może liczyć na 1% poparcia. a razem z resztą demolował państwo.
Już lepszy szeregowy PiSowiec, bo przynajmniej wierny. Gowin to najgorsza szuja, drugi raz zdradził.
Dawno, dawno temu matka mi mówiła bym nie chodził po nocy bo jacyś dziwni ludzie mogą się kręcić. I tak sobie teraz myślę po tych paru latach że to ja mogę być tymi dziwnymi ludźmi.
źródło: comment_1628114065XZugMsQHjPkGSKnBbopit9.jpg
PobierzZrozumcie, to co robi ten facet to nie "obrona przedsiębiorców" i "polskiej klasy średniej", tylko gra polityczna z Kaczyńskim żeby ugrać cokolwiek zanim zostanie z przybytku Pisowskiego odprawiony z kwitkiem.
@Huyochita: chyba nikt z dwiema szarymi komórkami nie łudzi się, że jest inaczej? Nie zmienia to jednak faktu, że im bardziej się żrą, tym lepiej dla wszystkich.
źródło: comment_1628115193W1BELpgjWUV0t4rC8RmTnv.jpg
PobierzOpozycja nie powinna mu nic dawać. Ugrupowanie tego człowieka, gdyby wystartował samotnie, może liczyć na 1% poparcia. a razem z resztą demolował państwo.
Już lepszy szeregowy PiSowiec, bo przynajmniej wierny. Gowin to najgorsza szuja, drugi raz zdradził.
Mało tego, w to wierzą/wierzyli nawet politycy Platformy