Aktywne Wpisy
Pytanie do #rozowepaski
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?
#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #seks #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?
#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #seks #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow

wykop +11
Dzień dobry, Wykopowicze! (ツ)
Tym razem nasz wpis kierujemy do użytkowników aplikacji androidowej - do sklepu trafiła kolejna aktualizacja aplikacji, a w niej zmiany, które najczęściej pojawiły się w Waszych sugestiach:
- naprawiliśmy problem z chowającą się klawiaturą w edytorze tekstu;
- poprawiliśmy również menu lenyface, obecnie ramka nie będzie już się “ucinać”;
- na profilu użytkownika poprawiliśmy możliwość dodawania konta do kategorii własnej;
- zmieniliśmy dolny limit znaków dla komentarzy -
Tym razem nasz wpis kierujemy do użytkowników aplikacji androidowej - do sklepu trafiła kolejna aktualizacja aplikacji, a w niej zmiany, które najczęściej pojawiły się w Waszych sugestiach:
- naprawiliśmy problem z chowającą się klawiaturą w edytorze tekstu;
- poprawiliśmy również menu lenyface, obecnie ramka nie będzie już się “ucinać”;
- na profilu użytkownika poprawiliśmy możliwość dodawania konta do kategorii własnej;
- zmieniliśmy dolny limit znaków dla komentarzy -

-Tobie wysyłają o co ja słyszałem, #!$%@? jak otwieraliscie paczkę, kondony #!$%@?, bo taki jesteś, tylko do tego się nadajesz
- do #!$%@? w gume #!$%@? i to jeszcze zużytą, i #!$%@? do kanału wyrzucić
-#!$%@? co Ty sobą reprezentujesz, brudny #!$%@?, śmierdzący alkoholem codziennie, czuć było jak byłes pod bramką, pod płotem, czuć było od Ciebie taki odór, jakbyś, a zresztą Ty chlasz non stop ta wódę, co tu dużo mówić
Menel po śmierci Janka :
- dzisiaj o poranku zmarł Jan Łoś, jest to potwierdzone, nie żaden fejk, to co dzisiaj nagrałem nie będę dzisiaj puszczał i nie wrzucam dzisiaj naszym kanale żadnych filmów, także wyrazy współczucia
BO DOBRY CHLOP BYL TYLE MOGE POWIEDZIEĆ
#kononowicz #mexicano
Tak sie składa że uratowałem przed zapomnieniem :)