Aktywne Wpisy
urwis69 +55
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Siema, kiedyś wyczytałem w regulaminie że użytkowanie więcej niż jednego konta grozi banem, w związku z tym mam pytanie, mam konto już trochę lat, teraz moja dziewczyna zakłada swoje na swoim laptopie, wiadomo że #moderacja zobaczy tylko adres zewnętrzny i dwa konta, czy dostanę bana?
To jest naturalny zdrowy odruch, że ludzie nabijają się z patologii. Mielibyśmy ogromny problem społeczny gdyby było inaczej. Żebractwo i żerowanie na innych przez każde zdrowe społeczeństwo jest odbierane jako coś złego.
Wciąż nie określiłeś na co miałyby iść pieniądze z tego
Już napisałem:
Czyli, że na co konkretnie by miały iść te pieniądze z tego podatku? Jesli nie na daniny, to widzę 3 opcje:
1. Harry Potter robi czary-mary i pieniądze zmieniają się w dzieci(a w sumie to w dorosłych bo dzieckiem też ktoś przecież musiałby się zająć, a nikt za darmo tego robił nie będzie)?
2. Patrole inseminacyjne które by biegały z kapsułą z nasieniem i zapładniały doraźnie nie zapłodnione kobiety na
To przynieśmy wojny karteli też tutaj, będzie fajnie, nie?
@
Lepszym rozwiązaniem jest kastracja którą można wykonać bardzo łatwo i nie powoduje żadnych negatywnych skutków psychicznych/fizycznych w porównaniu do przytoczonych przez ciebie.
Mi chodziło raczej o to że gdyby nie antykoncepcja to przyrost byłby znacznie wyższy bo ludzie i tak by chcieli uprawiać s-x a jeśli można to robić bez konsekwencji to "why not".
Chyba mylisz z wazektomią? Kastracja powoduje bardzo wiele ubocznych skutków zdrowotnych. Niestety wazektomia jest dosyć kosztowna(2k złotych około). W najbliższym czasie będę robił więc mam rozeznanie w temacie ( ͡~ ͜ʖ ͡°) jednak nawet ona nie daje 100% skuteczności a wtedy