Aktywne Wpisy

mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirko niech doradzi czy to zły pomysł rozliczenia.
Jest wyjazd w trasę 2x1300km. Ja + różowa i para znajomych.
Ja mam 6 letnie, wygodne auto klasy premium w którym założyłem LPG za 8200PLN by teraz spalanie w trasie było 11litrów +1l benzyny.
Znajomi wpadli na pomysł, że pojedziemy moim autem bo będziemy sie zmieniać na trasie i mam gaz więc jak podzielimy koszty to wyjdzie nam wszystkim taniej.
Mirko niech doradzi czy to zły pomysł rozliczenia.
Jest wyjazd w trasę 2x1300km. Ja + różowa i para znajomych.
Ja mam 6 letnie, wygodne auto klasy premium w którym założyłem LPG za 8200PLN by teraz spalanie w trasie było 11litrów +1l benzyny.
Znajomi wpadli na pomysł, że pojedziemy moim autem bo będziemy sie zmieniać na trasie i mam gaz więc jak podzielimy koszty to wyjdzie nam wszystkim taniej.
źródło: 22552830_10155704374248150_6008567278218600863_n
Pobierz
jmuhha +15
Czy ktoś miał podobną sytuację - szczelina przy wannie ok 2,5-3cm. Jak to można wykończyć?
źródło: 1000013230
Pobierz

ha tfu mi w ryj. po 10 razy. nigdy bym nie przypuszczał, że mogę tak pochopnie ocenić człowieka.
#polskiedrogi #katowice #wypadek
@manjan: wywnioskowanie jak wygladalo jej zycie na podstawie rzutu okiem na jej profil FB :)
@JanRouterTrzeci: a ty 25 lat i wciąż prawiczek. Ale to musi boleć
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
No brak seksu boli ale co w tym dziwnego, każdy ma swoje potrzeby tzw. piramida maslowa i chciałby je spełniać i nie być gorszym od innych ludzi, ale już posiadanie potomstwa to już nie boli, bo posiadanie potomstwa jest zła rzeczą i karaniem ludzi za to że nic nie zrobili
Z resztą z czego się tu śmiać ludzie
@zapalsobiekota: nie no spoko, nie ma nic w tym złego że boli, ale to kompletnie nie uprawnia do szkalowania w internecie innych osób. A jak szkalujesz zmarłych randomów to już w ogóle strata energii.