Aktywne Wpisy
_gabriel +31
Ostatnio w Internecie czytałem o przypadku kolesia, który zamordował ponad 600 osób. Nie rozumiem, dlaczego Bóg np. nie zabił go piorunem po pierwszych trzech zabójstwach i pozwolił mu zabijać, aż do nabicia takiej liczby? Ofiary to były głównie dzieci... Ja wiem, że to przecież nie Bóg zabijał tylko ten człowiek, ale no mógł przecież zainterweniować i go zabić, jednocześnie nie wpływając zbytnio na naszą wolną wolę.
Pytanie do osób wierzących -
Pytanie do osób wierzących -
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Przesadzam?
- Tak 9.3% (61)
- Nie 80.3% (525)
- Sprawdzam 10.4% (68)
-Po 10h gry dotarłem do finałowej misji z spotkaniem w kawiarnii z córką Cesarza. Tu nie walne spoilerów ale gra powiadomiła mnie że jeśli chce zrobić coś jeszcze pobocznego to mam teraz. Serio to było fajne ale fabuła w grze RPG na kilkanaście godzin?
Także kolejne 10h gry grindowałem poboczne i to dramat xD, myślę patrząc na znaczniki że ukończyłem już jakieś 60-70%:
-Questów które mają większą fabułe było z 10.Serio mamy poboczne które są w miarę ciekawe, średnio ich przejście zajmuje jakieś 15-20 min ale wprowadzają ciągle coś nowego.Za to plus
-90% questów pobocznych to kalka wiedźmina :
1.Idź coś ukradnij
2.Zabij kogoś bo jest Opętany/Jest kontrakt na niego
3.Wyciągnij kogoś z jakiegoś miejsca
Serio nie robię statystyki ale wydaje mi się że takich misji to ja ukończyłem już z 80.W pewnym momencie łapie taka monotonią że już powoli zmuszam się aby iśc na koniec gry bo po prostu się nie da ale jednocześnie nie chcę przegabić czegoś ciekawego. Grając w Cyberpunka mam wrażenie że zrobili grę RPG, grę którą dało się spokojnie skończyć w 20h łącznie z pobocznymi i nagle doszli do wniosku że hurr...durr... tak nie może być i musimy na maxa zaspamować całą grą zadaniami pobocznymi na jedno kopyto. Podziwiam jeśli ktoś ukończył grę na 10%.
Tu nawet niektóre misje są żywcem ukradzione z Wiedźmina.Jena z początkowych misji to zostań mistrzem pięściarstwa każdej większej lokalizacji xD. Misja zaczyna się zaraz po wstępie i wygląda dosłownie tak samo jak w Wiedźminie.Musisz na końcu iść zawalczyć z finałowym bossem... Serio nie szło tego inaczej wymyśleć? Ciągle mam wrażenie że twórcy robili FPSa... a 3 miesiące przed zorientowali się że ma być to RPG
#cyberpunk2077 #gry #konsole
U mnie po przejściu gry z wykonaniem wszystkich misji pobocznych oraz paru kontraktów na poziomie średnim/trudnym mam na liczniku 65h