@tindeRoman Taka różnica, że w przypadku tego po lewej to był wypadek, a w przypadku tego po prawej celowe rozjechanie. Co nie tłumaczy oczywiście obrony tego z lewej.
@czu_mi: co? Przecież pisały ze jest aniołem i nie zasłużył na karę więc powinien zostać zwolniony, robiły grupki i fanpage na różnych portalach w tym celu xD
Nigdy nie zgadniecie który z nich będzie zaciekle broniony przez kobiety, a który przez nie szkalowany.
@tindeRoman Dalej ktoś wierzy w te bzdury? Był ostatnio spam tym gównem z Twittera na mirko, ale wystarczyło kilka minut na sprawdzenie kont z Twittera, które spamowały obroną tego po lewej, żeby przekonać się, że to akcja trolii.
@tindeRoman: masz jakieś dowody? Jakieś wpisy różowych na temat "zaciekłego" bronienia tego młodego człowieka? Czy po prostu wyznanie z d--y, żeby tylko można było wylać jad i pokazać jakie te polki są złe i okrutne.
Wcale nie domyślam się który popełnił "błąd młodości", a który jest mordercą i ćpunem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #logikarozowychpaskow #bekazpodludzi #bekaztwitterowychjulek #rozowepaski
Komentarz usunięty przez autora
@czu_mi: ziom, nawet powstała petycja w tej sprawie XD
@tindeRoman Dalej ktoś wierzy w te bzdury? Był ostatnio spam tym gównem z Twittera na mirko, ale wystarczyło kilka minut na sprawdzenie kont z Twittera, które spamowały obroną tego po lewej, żeby przekonać się, że to akcja trolii.