Kierwa wczoraj umoczyłem telefon na spływie #kajaki w wieprzu w okolicach zwierzynica
Wielki Pan kajakarz myślał że jest za dobry na wywrote i nie schował telefonu do pokrowca a tu pech....
Jednak spływy grupowe z roboty rządzą się innymi prawami niż samotne wyprawy kajakowe. Mam tylko nadzieję że telefon się uruchomi i będzie działał bo go na razie wyłączylem i suszę.
@robroypl oborcz - bagno, no właśnie nas burza złapała ale udało się nam schronić w jednej z przystani po drodze, i właśnie na początku burzy miałem wywrote
@robroypl nie w pomarańczowych spodenkach, a jechaliśmy w sumie nie wiem jaka furą. Na pewno do Lublina sprinterem ale z bagna do zwierzynica to wypadło mi z pamięci ( ͡º͜ʖ͡º)
@szaman136: nie sam wczoraj tam spływałem. I kierowca po gościa w wiacie na obroczu jechał. Nie dopłynęli do Szczebrzeszyna. Myślałem że to po prostu byłeś ty. BTW odcinek przed samym Szczebrzeszynem najbardziej wymagający.
Wielki Pan kajakarz myślał że jest za dobry na wywrote i nie schował telefonu do pokrowca a tu pech....
Jednak spływy grupowe z roboty rządzą się innymi prawami niż samotne wyprawy kajakowe. Mam tylko nadzieję że telefon się uruchomi i będzie działał bo go na razie wyłączylem i suszę.
#zalesie #telefony
A co pracujesz tam moze?
No w każdym razie fajny odcinek do pływania w tamtych okolicach