Wpis z mikrobloga

Ale zooplus w ciula wali z #goodie
Chciałem kupić drapak natural paradise który jest teraz na promce za 455 pln i tak sobie przypomniałem, że jeszcze na cashbacku można ucebulić. Wchodzę przez goodie a tam cena końcowa 462 xD Cena asortymentu jest zmieniana przy przekierowaniu...
#cebuladeals #oszukujo #koty #psy
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Goodie_pl to generalnie oszuści, aż wstyd że MIlenium się pod tym podpisuje. Ja zacząłem korzystać mając nadzieję, że skoro są powiązani z milenium nie będą oszukiwać, ale na 10 cashbackow wszystkie odrzucili z jakiś dziwnych powodów i nie widza w tym problemu. Na szczęście jest konkurencja, a konto i kartę kredytową można zamknąć :)
  • Odpowiedz
@wielkimustaf: Powodów braku uznania cashback przez sklep jest kilka: może to być oglądanie wcześniej produktu i w trakcie zakupu pojawienie się jego reklamy z innej platformy, wtedy zakup zostaje przypisany przez sklep do jej źródła, nie do goodie, często są to reklamy, które są poza siecią afiliacyjną. Innym powodem jest dokonanie zakupu np., nie będąc zalogowanym w goodie lub nieprzejście bezpośrednio z goodie do sklepu (przez różowy przycisk „przejdź do
  • Odpowiedz