Aktywne Wpisy
FuckYouTony +257
Tak pewnie też będzie wyglądał kontakt ludzi z inteligentną rasą w kosmosie.
Bonus w komentarzu, co działo się w necie tydzień po premierze "Czarnobyla".
Bonus w komentarzu, co działo się w necie tydzień po premierze "Czarnobyla".
LatajacyAntek +202
Czy naprawdę mężczyzna o białej karnacji musi wyginąć w Europie, a może nic się nie dzieje, a to zwykły zbieg okoliczności?
…zupełnie przypadkowo w polskim podręczniku upigmentowienie rozłożyło się podobnie na poszczególne płcie. Podkreślam, że to oczywiście zupełny przypadek. Kto myśli inaczej, ten foliarz, zwennik teorii spiskowych i ruska onuca!
#bruksela #polska #edukacja #dzieci #europa #ksiazki #polskiepato
…zupełnie przypadkowo w polskim podręczniku upigmentowienie rozłożyło się podobnie na poszczególne płcie. Podkreślam, że to oczywiście zupełny przypadek. Kto myśli inaczej, ten foliarz, zwennik teorii spiskowych i ruska onuca!
#bruksela #polska #edukacja #dzieci #europa #ksiazki #polskiepato
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Rodzice założyli hodowlę wyżłów weimarskich i urodził im się miot 12 szczeniaków. Jest to ich pierwsze podejście (mam nadzieję że ostatnie) i włożyli w to całe serducho. Wszystkie niesamowicie piękne, ładne, zdrowe, ale sprzedaż, która zgodnie z zapewnieniami wszystkich ich kynologicznych znajomych miała być tylko formalnością sprawia trochę kłopotów. Chyba sporo właśnie w tym okresie narobiło się miotów tej rasy i rynek trochę się nasycił. Na tą chwilę z 12stki zostały niezarezerwowane 2 psy, ale za parę dni wybije im 8 tygodni i będą odbierane przez nowych właścicieli, a rodzinka będzie bujała się jeszcze z małym zoo. Chcę im tego oszczędzić bo są ewidentnie po tych dwóch miesiącach opieki przemęczeni. Macie może jakieś doświadczenie gdzie oprócz standardowego olxa można sprzedać takie pieski?
Na facebookowym marketplace nie można wystawiać zwierząt. Próbowałem na typowych branżowych grupkach, całe te ogłoszenia niby narobiły sporo szumu, milion karyn pisało jakie to piękne pieski ale myślały, że za darmo, a taka przyjemność kosztuje jednak 5k, obecnie już z tendencją spadkową :) Fora wszystkie już chyba pozdychały i nie mam więcej pomyśłów. Słyszałem wielokrotnie, że ludzie zza granicy kupują od nas psy, ale nie wiem jakim kanałem do takich ludzi dotrzeć. Będe wdzięczny za wszelkie pomysły. Zdjęcie jednego pokazowe.
#psy #pokazpsa #hodowlapsow #zwierzaczki
Inwestujesz w: dobrą fotografię produktów
płatne ogłoszenia
stronę hodowli z ads + budżet miesięczny
opinie klientów
grupki na fb
konta na insta