Aktywne Wpisy
proszebardzo2 +325
#!$%@? gdzie oni robią te badania. Tutaj też połowa ludzi zrezygnowałaby z auta by zapobiec zmianom klimatu?
Sultanat_Muszelki +682
Lata 90-te to były ciekawe czasy. Obecne pokolenie pewnie nawet nie wie, że na tym zdjęciu są dwie osoby.
#humorobrazkowy #heheszki #gimbynieznajo #pdk #byloaledobre #polityka
#humorobrazkowy #heheszki #gimbynieznajo #pdk #byloaledobre #polityka
Nie interesuje mnie alkohol - mam tego dość w domu. Imprezowanie i upijanie się do nieprzytomności nigdy mnie nie interesowało. Nie podchodzę do tego tak rygorystycznie, że nigdy nie tknę alko ale jest różnica między kulturalnym wypiciem drinka a chlaniem na umór. Roksa również odpada. To tylko seks, nic więcej. #!$%@? z tym, że Girlfriend Experience i inne pierdoły - to tylko oszukiwanie samego siebie. Porucham 20 min przy dobrych wiatrach i po mnie kolejny klient. I 200 zł poszło się..( ͡° ͜ʖ ͡°) Za tyle to mam karnet na siłkę na dwa miesiące, wizytę u dietetyczki z indywidualnym planem żywieniowym albo pełny bak w Ibizie XD
Spotykam się z moją terapeutką raz w tygodniu na 45 min (na NFZ XDD). Pytałem ją, czy moglibyśmy się spotykać dwa razy w tygodniu, bo ja naprawdę nie mam z kim innym pogadać. Ona na to że spoko, możemy ale później ten drugi raz musiałby być prywatnie i musiałbym mieć kasę. Ja na to że niech płacą rodzice i dziadkowie - w końcu to oni są winni temu w jakiej sytuacji się znajduję. Z kolei ona twierdzi, że muszę odciąć się od poczucia winy względem nich, iść sam do pracy i zobaczyć jak jest ciężko XD Tak jakby mi #!$%@? było mało cierpienia.
#samotnosc #przegryw #depresja