Aktywne Wpisy
iforgotmypass_ +19
Jakie jest wasze najdroższe "ups" w życiu? ja kiedyś wymieniając uszczelkę przy kolektorze dolotowym (saab 9-3) urwałem śrubę w głowicy. Potem złamał mi się wykrętak przy wykręcaniu. A potem to już się jeden wielki bajzel zrobił. Z racji tego, że i tak w planie było d-------e mocy, to zdecydowałem się na kupno nowej głowicy po regeneracji xD
#majsterkowanie #mechanikasamochodowa #mechanika może jeszcze #stolarstwo #
#majsterkowanie #mechanikasamochodowa #mechanika może jeszcze #stolarstwo #
Nuuul138282 +2
#hotelparadise całość story zodiak ary
Oglądałem bez żadnej nostalgii, bo nie pamiętam jej totalnie z dzieciństwa. Serial zaczynał się w 2010 r., więc lekko się rozminąłem z nim (stary koń ze mnie). O ile przez większość czasu serial jest głupkowaty i opowiada niestworzone, fantastyczne historie, to czasem trąca w poważne tony. Na przestrzeni sezonów fajnie rozwijają się postacie (na tyle na ile konwencja pozwala).
Jako mój osobisty wzór animacji uznaję Bojacka, ale regular show to zupełnie inny target - mimo wszystko był całkiem ok. Serial nie jest wybitny, ale jest dobry, polecam. Muzyczne nawiązania do lat 80 dodają trochę nostalgii. Omijanie cenzury napisem "soda" na puszkach z piwerkiem jest też całkiem sympatyczne. Nie uważam żeby ugrzecznienie serialu jakoś mocno psuło odbiór. Piękne zakończenie też ma.
Ogólnie można wrócić czasem do dzieciństwa, kiedy było się debilem ( ͡° ͜ʖ ͡°) To chyba największy atut produkcji.
#cartoonnetwork #seriale
#zwyczajnyserial #regularshow