@Minieri: Naprzeciwko mnie mieszka upośledzony ojciec, z synem Szymonem, też upośledzony Ich matka spadła z rowera na stwardnienie rozsiane. Na pozór są grzeczni, ale czasami jak stary popije robio we dwóch inbe w domu. Ojciec sie drze 'ŻYMOOOON DAWAJ LOKOMOŁSZYN' i puszczają loco-motion kylie minogue, o-----------c jakieś dzikie tańce przy tym w pokoju. Zawsze mam beke bo wszystko widac przez ich okno, a drą się przy tym jak
@Minieri: Ja sie szczepilem i za kilka dni mam druga dawke, ale jestem kompletnym przeciwnikiem zmuszania (nakazu) do szczepien (poza ekstremalnymi przypadkami), oraz bezsensownych obostrzen dla nieszczepionych, jestem szurem?
@rex1313: Nie, przecież sam pisałem że nie można nikogo do tego zmuszać. Szurostwo to pisanie że cię chcą zaczipować, albo że bierzesz udział w "eksperymencie medycznym".
Ich matka spadła z rowera na stwardnienie rozsiane. Na pozór są grzeczni, ale czasami jak stary popije robio we dwóch inbe w domu. Ojciec sie drze 'ŻYMOOOON DAWAJ LOKOMOŁSZYN' i puszczają loco-motion kylie minogue, o-----------c jakieś dzikie tańce przy tym w pokoju. Zawsze mam beke bo wszystko widac przez ich okno, a drą się przy tym jak