Aktywne Wpisy
BozenaMal +118
Developer powiedział że będzie mieszkanie z ogródkiem to będzie mieszkanie z ogródkiem. Jakieś pomysły jak zagospodarować to miejsce? XD
#heheszki #humorobrazkowy #nieruchomosci
#heheszki #humorobrazkowy #nieruchomosci
Mega_Smieszek +338
John McAfee
- Pracował nad misjami Apollo
- Zabił swojego ojca
- Założył oprogramowanie McAfee
- Forbes top 100
- Pracował nad misjami Apollo
- Zabił swojego ojca
- Założył oprogramowanie McAfee
- Forbes top 100
@asereheahaehe: Memcen swój model biznesowy oparł na zapytania o interpretacje, które może robić sam przedsiębiorca lub jego księgowy. Robi bardzo proste rzeczy, a renomę jego kancelarii można określić jako "xD".
@asereheahaehe: wykopki to jest lewactwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@asereheahaehe: jak prowadzenie biznesu ma sie do tego że program ekonomiczny konfy nie spina się ani troche? XDD
I jak może coś zrobić to wstrzymuje się od głosu, żeby przypadkiem nie było, że głosują z opozycją? XD
@johny-kalesonny: Wiesz ogólnie doradztwo podatkowe same w sobie to nie jest rocket science, tylko trzeba obserwować zmiany co roku. Egzamin jest trudny jest z najtrudniejszych zawodowych, ale poza tym to klepanie tego samego.
@Atomizer69: mocne słowa jak na wykopka
Auć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@johny-kalesonny: Niby tak, ale jednak nie. Sam korzystałem z usług jego kancelarii, o ile zapytanie mogłem wysłać sam to takiego prawniczego bełkotu sam bym nie stworzył, ani nie ogarnął odpowiedzi z KIS. Poglądy to jedno i z tym się nie zgadzam, ale doradztwo i kancelaria to drugie i tutaj byłem zadowolony z usługi.
No dobra ale czy ta wyliczanka mija sie z prawda (po za pizza)? Hmm?