Wpis z mikrobloga

wy nieironicznie wrzucacie tego memcena który ma kilka kancelarii, pomógł wielu osobom i zarabia wiele pieniędzy bo się zna na rzeczy??

@asereheahaehe: Memcen swój model biznesowy oparł na zapytania o interpretacje, które może robić sam przedsiębiorca lub jego księgowy. Robi bardzo proste rzeczy, a renomę jego kancelarii można określić jako "xD".
  • Odpowiedz
wy nieironicznie wrzucacie tego memcena który ma kilka kancelarii, pomógł wielu osobom i zarabia wiele pieniędzy bo się zna na rzeczy?? nie wierzę ( ͡° ͜ʖ ͡°) literally jesteście faszystami! wykopki jak zwykle IQ mniejsze niż cała lewica

@asereheahaehe: jak prowadzenie biznesu ma sie do tego że program ekonomiczny konfy nie spina się ani troche? XDD
  • Odpowiedz
@Fako:

Chyba wściekłym "nieironocznym" lewakom PiS jest mocno na rękę skoro tak b--------ą Konfederację, która jako jedyna może coś zrobić ¯\(ツ)/¯

I jak może coś zrobić to wstrzymuje się od głosu, żeby przypadkiem nie było, że głosują z opozycją? XD
  • Odpowiedz
  • 0
@Rivo Np. przy wotum nieufności dla Czarnka gdzie było 136 głosów przeciw nawet bez Kukizów a PiS potrzebował 131 żeby nic z tego nie wyszło?
  • Odpowiedz
Memcen swój model biznesowy oparł na zapytania o interpretacje, które może robić sam przedsiębiorca lub jego księgowy. Robi bardzo proste rzeczy, a renomę jego kancelarii można określić jako "xD".

@johny-kalesonny: Wiesz ogólnie doradztwo podatkowe same w sobie to nie jest rocket science, tylko trzeba obserwować zmiany co roku. Egzamin jest trudny jest z najtrudniejszych zawodowych, ale poza tym to klepanie tego samego.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@KrzysztofMickiewicz: tak się podniecił, a jedyny dowód, jaki pokazał to urywek wypowiedzi Morawieckiego z jakiegoś wiecu PiSu, na którym mówił też pewnie, że Niemcy zazdroszczą Polsce dobrobytu, gospodarka ma się świetnie i ratują polską rodzinę przed ideologia LGBT xddd
  • Odpowiedz
zapytania o interpretacje, które może robić sam przedsiębiorca lub jego księgowy.

@johny-kalesonny: Niby tak, ale jednak nie. Sam korzystałem z usług jego kancelarii, o ile zapytanie mogłem wysłać sam to takiego prawniczego bełkotu sam bym nie stworzył, ani nie ogarnął odpowiedzi z KIS. Poglądy to jedno i z tym się nie zgadzam, ale doradztwo i kancelaria to drugie i tutaj byłem zadowolony z usługi.
  • Odpowiedz