Wpis z mikrobloga

@ZasilaczKomputerowy: Tak, nie jest debilem w kontekście ekonomicznym. Tak, skończył doktorat i zarabia pieniądze. Ale nadal jest idiotą, który mówi np., że można obrażać osobę i to wolność słowa, ale nie można obrażać religii. Jest też fundamentalistą religijnym, który podpisał się pod Konfederacją Gietrzwałdzką. W sensie Memcen to taki drugi Braun.
@johny-kalesonny: Może ma, może nie ma. Ja uważam, że ktoś kto ogarnia matematykę na tym poziomie aby zrobić doktorat z ekonomii, musi widzieć zależności. Sam studiowałem kierunek techniczny i dobrze wiem, że matematyki na tym poziomie nie da się wkuć na pamięć. W dodatku ekonomia jest powiązana ze statystyką, analizą danych. Nikt mi nie wmówi, że ktoś kto to ogarnia jest debilem, bo to fizycznie niemożliwe. Ja bym się skłaniał ku
@ZasilaczKomputerowy: to wszyscy politycy czy nowa jakość? ludzie mają go za popularnego durnia, bo te gadki o religii i wolności słowa nie stykają się na podstawowym poziomie logicznym, dodatkowo próbuje robić z wyborców idiotów (oprócz swoich, w myśl zasady: nie rób nic, co już zostało zrobione), nabierając ich na program z pięcioma hasełkami populistycznymi bez żadnych wyliczeń. Potem idzie do Stano i mówi, że tego programu nie da się sfinansować, co
@johny-kalesonny: piszę ci już drugi raz, że korzystałem i wiem co robi. I że te interpretacje to nie jest napisanie "elo, czy mogę korzystać z ipbox?", tylko jest wymagany konkretny prawniczy język, powołanie się na przepisy prawa itp. Coś czego ja sam bym nie ogarnął. Tak samo aplikacje webową możesz napisać sam, nikt ci nie zakazuje, a narzędzia i materiały są w sieci, a jednak ludzie płacą i to sporo innym
Może ma, może nie ma. Ja uważam, że ktoś kto ogarnia matematykę na tym poziomie aby zrobić doktorat z ekonomii, musi widzieć zależności.

@ZasilaczKomputerowy: No właśnie nie musi. W dodatku, ekonomia nawet nie jest kierunkiem ścisłym. Memcen też się szybko skończył jako pracownik naukowy, więc ten jego doktorat jest dość mocno naciągany.

Jest synergia między tym, co głosi Memcen jako polityk i tym, pod czym się podpisuje jako prywatna osoba. I
@Shatter: ale to konfederacja twierdzi ze im głównie chodzi o gospodarkę a maja dziury w podstawowych kwestiach gospodarczych xd
Poza tym piękny whataboutism xddd przekonałeś mnie

Nie mieszkam w pl, tu dziś mieszkam wszystko się spina ;)