Aktywne Wpisy
Variv +284
#bekazpisu #polska
Polacy lubią być dymani. Skąd w Polakach ten kompleks zbawcy? Toć to absurd. Prezydent RP przyznał, że organy państwa nie załatwiają nic dla Polski za to dba o interes Ukrainy. Wg prezydenta RP interes Ukrainy > interes Polski .
Gdyby takie słowa powiedział Komorowski za rządów PO byłaby to zdrada stanu , pis by krzyczał o zdradzie i razem z narodowcami robiliby już protesty domagając się wcześniejszych wyborów.
Polacy lubią być dymani. Skąd w Polakach ten kompleks zbawcy? Toć to absurd. Prezydent RP przyznał, że organy państwa nie załatwiają nic dla Polski za to dba o interes Ukrainy. Wg prezydenta RP interes Ukrainy > interes Polski .
Gdyby takie słowa powiedział Komorowski za rządów PO byłaby to zdrada stanu , pis by krzyczał o zdradzie i razem z narodowcami robiliby już protesty domagając się wcześniejszych wyborów.
Lutaklika +188
Ten portal i moderacja to jakiś żart. Od kilku dni cały wykop zalany kacapskimi wysrywami o wołyniu, wpisami atakującymi Ukraińców i inna propagandą. Moderacja nie reaguje na zgłaszane wpisy, olewa zgłoszenie multikont ruskich trolli. Dla mnie coś takiego jest na równi ze wspieraniem zbrodniczych działań rosyjskich na Ukrainie. Wstyd mieć tu konto bo wykop staje się oficialną tubą propagandową rossji.
#ukraina #woja #moderacja
#ukraina #woja #moderacja
Testa zacząłem oglądać późną jesienią/zimą 2013. Biorąc pod uwagę mój wiek (04) trudno znaleźć kogoś, kto poznał Pomarańczowego Króla będąc młodszym niż ja. Tak, obejrzałem filmiki Testovirona mając 9 lat, możecie wierzyć lub nie. Pierwszym jego nagraniem jakie widziałem najprawdopodobniej było "Bogactwo część główna". Przez te 8 lat oglądałem te filmiki, łącznie z kompilacją wszystkich zachowanych nagrań "10 h z Testo".
Zawsze byłem raczej smutnym i samotnym człowiekiem, teraz jest może trochę inaczej, ale nie jestem i z pewnością nigdy nie będę żył w pełni jak normik oskarek. Testo przez te wszystkie lata zawsze był dla mnie podporą, mogę powiedzieć, że żyłem życiem zastępczym oglądając te filmiki.
Łukasz poza beką dał mi i wielu innym fanom coś więcej. Pokazał nam, że życie może wyglądać inaczej, że horyzonty świata są dalekie i trzeba iść przez życie odważnie, myśleć samodzielnie, nie bać się tego co ludzie powiedzą, nauczył bycia indywidualistą i kierowania się rozumem. Zachęcił do rozwoju, wspierał, stał się wzorem dla tysięcy.
Bo oczywistością jest, że trollował, wygłupiał się na filmikach, ale między wierszami przekazał nam wiedzę bezcenną - sztukę życia.
To przez jego dziedzictwo w pewnym niemierzalnym, ale zauważalnym stopniu jestem tym, kim jestem.
Za to wszystko co dla nas zrobił powiem tylko jedno słowo : dziękuję
Komentarz usunięty przez autora