Aktywne Wpisy
maciekqtno +46
Chłop sie porwał na czeleńdż i idzie z Kutna do Łodzi na mecz Widzewa z Lechem z buta, ponad 20km za mną jeszcze niecałe 40 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz #ekstraklasaboners #ekstraklasa
#mecz #ekstraklasaboners #ekstraklasa
Czasami odnoszę wrażenie że występuje tu coś, co jest odmianą inteligencja zbiorowej, nazwijmy to głupotą zbiorową.
Widać to w następujących sytuacjach :
- Plusowaniu bo inni plusują,
- Minusowaniu bo inni minusują
- Niesamowitą wręcz podatnością na wszelkiego rodzaju płatnych trolli, niezależnie o jakich trollach mówimy
- Infantylnym podejściu do takich spraw jak wojna na Ukrainie
- Podatność na wszelkiego rodzaju osoby które charyzmatycznie potrafią przedstawić jakiś temat. Następnie traktowanie takich osób
Widać to w następujących sytuacjach :
- Plusowaniu bo inni plusują,
- Minusowaniu bo inni minusują
- Niesamowitą wręcz podatnością na wszelkiego rodzaju płatnych trolli, niezależnie o jakich trollach mówimy
- Infantylnym podejściu do takich spraw jak wojna na Ukrainie
- Podatność na wszelkiego rodzaju osoby które charyzmatycznie potrafią przedstawić jakiś temat. Następnie traktowanie takich osób
Siemano,
Dosięgła mnie załamka, bo napaliłem się na mieszkanie...
Niespełna 21 level, #studia zaoczne w trakcie, #pracbaza za 4k netto i auto za 25k.
Miałem właśnie brać #mieszkanie na 30 lat, 50mkw w dobrym stanie. Oczywiście na #kredyt rodziców, bo wiadomo, że ja nigdzie nie dostanę. No ale rodzice też nie dostali.
Mam całe życie przed sobą jeszcze ale czuję się jakbym miał ze 40 lat i do niczego nie doszedł w życiu.
Jest dobrze na tym levelu czy pętla na szyje?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60f9b53d2eb63b000a8e6648
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez autora
Ja przy 27 się wahałem czy to już ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli tylko masz możliwość KUPUJ. Ja bardzo żałuję że zaraz na początku "kariery" nie kupiłem kawalerki. 5 lat wynajmowałem. A rak bym miał 5 lat mniej kredytu (lub bym sprzedał z zyskiem ewentualnie wynajął)... Głupi ja...
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
W trakcie studiów zaocznych. Dziecka nie ma i nie planuje by na razie było. Mieścina 25k mieszkańców. Studentów w okolicy brak ale ludzie na wynajem by się wydaje mi się, znaleźli.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri