@tamagotchi: Jestem zbyt wielkim spierdoksem, aby wyłazić z piwnicy; Dodatkowo jak będzie duża nieznanych mi osób to mam pewne mechanizmy obronne zwane zamknięciem się w sobie i otoczenie się barierą.
@MightyGoldberg: prócz D3 warto też sobie sprawdzić poziom minerałów i reszty witamin. Skupiłbym się na magnezie, nic nie szkodzi go suplementować nawet w nadmiarze.
@KotBojowy: wiedziałem, że w końcu jakiś smutny człowiek się do tego przyczepi ;d My mamy dużo czasu, owszem (choć to nie musi być reguła, można być zapracowanym/zajętym/aktywnym i nie mieć dzieci, szok), nie oznacza to że po 3 godzinach ma się tutaj każdy chętny o tym otwarcie wypowiedzieć ( ͡°͜ʖ͡°) Lepiej ci, jak wyzywasz innych ludzi? Co ty sobą w tej chwili reprezentujesz ;d?
Skoro Slawosz nigdzie już nie poleci robię predykcję że w ciągu <18 miesięcy będzie rozwód z posłanką atencjuszką - ona chciała być żoną astronauty a nie jakiejś popierdułki
Dodatkowo jak będzie duża nieznanych mi osób to mam pewne mechanizmy obronne zwane zamknięciem się w sobie i otoczenie się barierą.
A co do spotkania to nawet jest to ciekawa opcja(。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1626977495wUjJj2utVo1D4t4ItR8nt3.jpg
Pobierz