Aktywne Wpisy

Beszczebelny +481
Obczajam ten kalkulator "kredytu 0%" i się śmieję xD
1. Single praktycznie wykluczeni czyli jako 30letni facet zarabiajacy np 8000zł nie masz szans na mieszkanie w mieście i tym samym jesteś wykluczony z przyszłego tworzenia związku, rodziny i produkcji ilości Polaków.
2. Patola z trójką dzieci może za to wziąć piękne deweloperskie mieszkanie za prawie 700 tys i płacić ratę....1375zł.
1375zł! xddd przecież przy tego typu racie to jest ogromne pole do
1. Single praktycznie wykluczeni czyli jako 30letni facet zarabiajacy np 8000zł nie masz szans na mieszkanie w mieście i tym samym jesteś wykluczony z przyszłego tworzenia związku, rodziny i produkcji ilości Polaków.
2. Patola z trójką dzieci może za to wziąć piękne deweloperskie mieszkanie za prawie 700 tys i płacić ratę....1375zł.
1375zł! xddd przecież przy tego typu racie to jest ogromne pole do
źródło: Screenshot 2024-04-12 at 08-03-44 Kalkulator Mieszkanie na Start_ Kredyt 0% – Hipoteka bez tajemnic
Pobierz
mirko_anonim +77
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy powinienem się czegoś obawiać jeśli moja dziewczyna pojechała na dłuższą wycieczkę rowerową z trzema typami, których nie znam, okłamując mnie przy okazji?
Dwa tygodnie jazdy, spanie w namiotach w polu lub stodołach jeśli ktoś ich ugości.
Początkowo ustalenia były takie, że jedzie jej koleżanka z chłopakiem i znajomi z grupy rowerowej na Facebooku. Skład mieszany, mniej więcej po połowie kobiet i mężczyzn.
Dziś podwoziłem ją na miejsce wyjazdu.
Czy powinienem się czegoś obawiać jeśli moja dziewczyna pojechała na dłuższą wycieczkę rowerową z trzema typami, których nie znam, okłamując mnie przy okazji?
Dwa tygodnie jazdy, spanie w namiotach w polu lub stodołach jeśli ktoś ich ugości.
Początkowo ustalenia były takie, że jedzie jej koleżanka z chłopakiem i znajomi z grupy rowerowej na Facebooku. Skład mieszany, mniej więcej po połowie kobiet i mężczyzn.
Dziś podwoziłem ją na miejsce wyjazdu.

Ojciec uparł się na kosiarkę spalinową bo już nie chce mu się ciągać kabla no i jednymi z wymogów jest ok 50cm nóż i minimum 4km.
Jak patrzę na jakieś kosiarki z markowym silnikiem to takie co spełniają wymagania zaczynają się od około 2k zł.
A jakbym chciał kosiarkę do 1200zł to same które mają ok 2 koni i silnik B&S a w większości Loncin.
Da radę taka kosiarka z 2km (albo ~2,5kw/9Nm) i napędem na gęstej trawie, koszonej rzadko, na trawniku krzywym z dołkami i kretowiskami?
#ogrod #dzialka #kosiarka #budujzwykopem #kosiarka #trawnik #ogrodnictwo #taras #trawa #kosiarka
Ja bym brał koniecznie kosiarkę z napędem.
B&S w tym zakresie unikaj bo to szajs gorszy od najtańszych chinoli.
Oglądać od 2:15
https://youtu.be/AJ1Q0jTLol0
Powiedzcie mi teraz Panowie byłem w Castoramie i była kosiarka Erbauer GCV145 za 1400zł z silnikiem Hondy. Ale poszukałem też czegoś z Loncinem 196cc i znalazłem te dwie:
Faworyt 53cm 6.75KM LONCIN tutaj mam kosiarkę na miejscu w swoim mieście.
Ewentualnie ten sam silnik a tańsza o 200zł
Green Tiger 196 cm³ 53 cm
I tu nie wiem brac green tiger z racji, że ten
O Erbauerze i silniku Hondy w nim nic nie wiem, ale może być tak jak w B&S kompletnie aluminiowy, musiałbyś więcej poszukać o nim.
Komentarz usunięty przez autora