Wpis z mikrobloga

Z cyklu " dla kobiet wygląd nie ma znaczenia". Sparowało mnie na tinder z kobietą, około 8 lipca. Zamieniliśmy wtedy miło kilka zdań no i kontakt się urwał, nie odpisała w pewnym momencie. No wzruszyłem ramionami i idę dalej. Dziś nagle po tylu dniach odpisała jakby nigdy nic, nawet słówkiem nie wyjaśniając co się stało. Napisałem jej że nie jestem darmowym źródełkiem atencji które można osrać na tygodnie a potem łaskawie wrócić bo atencja chada się skończyła. p0lce eksplodowała głowa z wściekłości i uwaga : Pośród wielu obelg którymi mnie obrzuciła w oczy rzuciło mi się dwie, idące w parze. Pierwsza " Urodą nie grzeszysz, więc lepiej uważaj" a potem " Z tymi zakolami na pół głowy to powinieneś się golić na łyso" . Witaminki słodkie dziewczynki XDXDXDXD . OD razu odpowiadając na pytania, tak, mam zakola, no przesadziła mocno, powiedziałbym że zwyczajne. Ogólnie oceniam się na 5/10. #!$%@?ć tfu p0lki
#blackpill
  • 15
@m4jkel: Nigdy w życiu, blackpill to najlepsze co mnie w życiu spotkało gdy połknąłem go kilka lat temu. Odkąd sie wchłonął mam o wiele lepszą mentalność, w życiu zawodowym radzę sobie znacznie lepiej, rozwijam pasje i zainteresowania,ogólnie jestem bardziej zadowolony z życia. No ale potwierdzam, to nie dla każdego. Bolesna kuracja. Ale warto !