Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 61
Gdyby jeszcze ktoś miał wątpliwości po co jest ta #pandemia. Warto sobie szczerze zadać pytanie. Co bardziej potrzebuje czego. Zakończenie pandemii paszportów szczepionkowych. Czy wprowadzenie paszportów szczepionkowych trwania pandemii?

"nowa normalność", przed którą ostrzegały szury, a która od dawna była zaplanowana w ramach zlotów w Davos, co można było przeczytać w materiałach publikowanych przez #wef, w #uk wjeżdża już na pełnej ku.wie ( _)

Plans for governing body to make digital identities as trusted as passports

https://www.gov.uk/government/news/plans-for-governing-body-to-make-digital-identities-as-trusted-as-passports

Kolejny krok to cyfrowy portfel powiązany z cyfrową tożsamością oraz #cbdc - cyfrowa waluta banków centralnych. Koniec nawet namiastek wolności dla plebsu.

Ciekawe jeszcze czy aby przejść na nowy system monetarny zostanie wywołany krach poprzez globalny "atak hakerski i blackout", tak jak to niedawno ćwiczone było na zlocie WEF w ramach "Cyber Poligon". Tak samo jak i na kilka miesiący przed faktyczną pandemią ćwiczono "globalną pandemię hipotetycznego koronawirusa typu SARS" również na zlocie WEF w ramach "Event 201", w październiku 2019.

#koronawirus
  • 101
@NaopaK: #!$%@? się będziesz tu produkował, jakimis pustyni haselkami z brawo girl, pewnie jestem starszy niż Ty i masz dużo do powiedzenia, mnie wkruwia takie podejscie takich potulnych #!$%@?, to masakra l, no i mnie uruchomiłes
@NaopaK: No o czym chcesz jeszcze gadać? Lepiej zrobić coś na tej ulicy darciem japy, #!$%@? ten sejm w końcu i powaadzac polityków do więzień wybrać jakiś normalnych ludzi, niż oierdolic i osłabiac naród, że nie ma planu, że już po wszystkim, że się nic nie da, że to że tamto
@NaopaK: Bo do tego trzeba ludzi sprzętu, charakteru i pomysłu. Możliwości są, ale naród musi iść spójny, Zjednoczony, a nie jak na tych spacerach gdzie chłopa policja wyciągała, palowala, a ludzie tylko darli mordy
  • 1
nawet bez #!$%@?, na taczkach wywieźć do aresztu i pod sąd

@szpongiel: sąd najwyższy już jest przejęty przez PIS, nic byś w taki sposób nie zdziałał

@NaopaK: nie najwyższy, nowy sąd złożony z ludzi. Tak jak na Islandii nawet nową konstytucję napisało bodaj 50 osób wyłonionych pośród normalnych obywateli.
Znaczy wiem, nie takie proste. Szczególnie w takim pieniackim narodzie jak Polacy.
Jednak alternatywa, do której zmierzamy, jest gorsza (
  • 0
@szpongiel: zdecydowanie latwiej niz w czasach o ktorych mowie.

@mielonkazdzika: no tak, ale zmierzamy do sytuacji na podobieństwo tamtych czasów właśnie. Znaczy nie będzie tak samo. Główna różnica jednak będzie taka, że nie będzie nawet gdzie #!$%@?ć pomimo jakiejś tam ograniczonej możliwości poroży, gdyż tym razem, może i bardziej subtelna ale jednak, dyktatura będzie globalna.
Dalej lepsza postawa, niż negowac wszystko i strugac filozofa z wyoieta dupa

@szyryfyry1: No właśnie widzę, wystarczy wyjść na ulicę i pokrzyczeć "#!$%@?ć pis" i nagle świat sam staje się lepszy, konstytucja zaczyna być przestrzegana i wszyscy stają się dobrzy. Jesteś strasznie małostkowy