Wpis z mikrobloga

Na studiach mieszkałem z wieloma p0lkami i szczytem ich zdolności kulinarnych było zrobienie rozgotowanego makaronu z obrzydliwym sosem ze zmielonych brokułów i posypanie gołdą xD

Bitch please, zarówno ja jak i moi koledzy o-------------y perfekcyjnie dania kuchni włoskiej, chińskiej, czy po staropolsku. To ważne żeby umieć ugotować, a dla kobiety to powinna być absolutna podstawa. Młode p0lki się nie nadają do związków, bo dzięki za laskę która Ci stworzy ognisko domowe na podstawie zupki chińskiej XD i wy chcecie bogatych czadów podrywać ehh bitch please

#p0lka #logikarozowychpaskow #blackpill #redpill #przegryw
swiety_spokoj - Na studiach mieszkałem z wieloma p0lkami i szczytem ich zdolności kul...

źródło: comment_1626767345sdntPCg2XeMuGneqx1Zwjl.jpg

Pobierz
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Bitch please, zarówno ja jak i moi koledzy o-------------y perfekcyjnie dania kuchni włoskiej, chińskiej, czy po staropolsku.

@swiety_spokoj: i to wszystko w 5 minut przy użyciu samej mikrofalówki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@swiety_spokoj Moja siostra i ja jesteśmy na studiach to ona co najwyżej ugotuje zupkę chińską i w-------i słodycze bo jej się nie chce sprzątać czy gotować kiedy ja coś więcej robię bo po prostu lubię gotować XD
  • Odpowiedz
@swiety_spokoj: no bo jesteś facetem ,a faceci sa ogolnie lepsi pod tym względem , wsęsie , ogolnie kobiety lepiej gotują ale facet często całe życie nie gotując dorówna jej albo zrobi to lepiej , natomiast laska całe życie może grać w piłke nożną i nigdy nie będzie nawet na podobnym poziomie do faceta , faceci są jak mówi korwin bardziej wszechstronni
  • Odpowiedz
Ja miałem taką różową która nie potrafiła zrobić nawet jajecznicy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Medel1n_: dla różowego paska to kalectwo. Gorzej jak facet bez pracy. Ehh czyli wychodzi na to, że c--a Ci wystarczała ;l
  • Odpowiedz
no bo jesteś facetem ,a faceci sa ogolnie lepsi pod tym względem , wsęsie , ogolnie kobiety lepiej gotują ale facet często całe życie nie gotując dorówna jej albo zrobi to lepiej , natomiast laska całe życie może grać w piłke nożną i nigdy nie będzie nawet na podobnym poziomie do faceta , faceci są jak mówi korwin bardziej wszechstronni

@PsykoSmurfer: szefowie kuchni to 90% faceci. Umiejętność jak każda inna,
  • Odpowiedz
@swiety_spokoj: @rodzynkowy_swir: @Chopin_fapu: @Medel1n_: to jest bardzo ciekawe co piszecie, w swoim życiu jeszcze nie poznałam chłopa, który potrafiłby dobrze gotować. Podobne obserwacje mam podczas lunchu w biurze, to co przynoszą faceci do jedzenia to jest jakiś dramat, najczęściej gotowce z biedronki albo parówki. Musicie być wyjątkami, którzy postanowili się odezwać pod tym wpisem ale jednak rzeczywistość jest inna.
  • Odpowiedz