Aktywne Wpisy
CandyToy +1282
Najlepsze akcje wychodzą na spontanie…
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
Veillo +60
Wy serio się tak męczycie z blokowaniem reklam? XD premium kosztuje 23zł, to jest mniej niż zestaw w maku i problem solved
#youtube
#youtube
#paszport #neuropa #polska #wakacje
Komentarz usunięty przez autora
Nie patrz na grafiki na poszczególnych stronach, bo jeszcze sraczki dostaniesz jak zobaczysz twarz Dmowskiego xD
1. Hasło "Bóg, Honor, Ojczyzna" to nie hasło religijne, nieuki, a pisane jest razem. Tu nie chodzi o każdą z cnót z osobna.
2. Jeśli kiedyś będziesz miał w rękach dolary, to szybko je wyrzuć, bo istnieje na nich inskrypcja "On God We Trust".
chi vincer ci può?" ("Zjednoczeni w imię Boga, któż radę nam da?") albo "Mijn schild ende betrouwen
zijt Gij, o God mijn Heer" ("Ty, mój Boże i Panie jesteś mą tarczą, na Tobie polegam."), albo krzyże w flagach lub godłach xD Już nie mówię o półksiężycach i innych islamskich