Aktywne Wpisy
zielonzielon +240
Ynfluencer +61
Po ośmiu latach związku wygarnąłem po całości i zwyzywałem swoją dziewczynę okropnym pakietem obelg. Nigdy żadnej dziewczynie nie powiedziałem takich rzeczy. Teraz jest mi okropnie i czuję się do dupy, ale kto w ogóle zwracałby uwagę na uczucia faceta.
Od 8 lat jesteśmy razem i gdzieś od 3 zmieniła się z anioła w diabła. Powiedziałem jej, że jest spier.toliną, roszczeniową, leniwą, egocentryczna, rozpieszczona przez matkę, że nie ma za grosz wdzięczności za
Od 8 lat jesteśmy razem i gdzieś od 3 zmieniła się z anioła w diabła. Powiedziałem jej, że jest spier.toliną, roszczeniową, leniwą, egocentryczna, rozpieszczona przez matkę, że nie ma za grosz wdzięczności za
#motoryzacja #offroad #samochody #jeep
Generalnie to średnio się na drogi nadają
to ja akurat wiem xD ale czy sahara jest w tym lepsza, czy to nie ma różnicy?
@Trixie: Ja lubię #!$%@?ć po autostradach i mam 2 auta o sporej mocy, pakowne i dobrze się prowadzące, nie męczy długa jazda, ale czasem też w terenie lubię pojeździć, szczególnie jak na polowanie jadę. Trzecie auto do takiej zabawy to Suzuki Vitara z 1996 roku, w miarę utrzymane, trochę pozmieniane zawieszenie.
skoro więcej po asfalcie a teren robisz teren lekki / średni to raczej nie masz zamiaru tam 35 cali w simexsie wrzucać :)
@OLLEKS: już samo kupno jakiegokolwiek Dżipa nie ma nic wspólnego z rozsądkiem. Wiem, bo mam. ;)
@jihaad: i gitara ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ważne, że fun przedni i w dupie masz resztę. Przecież o to właśnie w życiu chodzi.
Jeździłem wersją 2.0T 272 km z tym płócianym czy jakimś tam dachem. Przy 80 km/h w mieście był taki szum, że to istna tragedia...
@Trixie: