Aktywne Wpisy

jednorazowka +302

Hejo Mirki i Mirabelki!
Przychodzę do was z dość nietypowa prośbą. Z niebieskim szukamy miejsca do życia w Polsce. Tak, wiem wiem w Polsce nie ma takiego miejsca :D ale jednak szukamy. W jakich miejscowościach żyje wam się dobrze? Nakreślę sytuację, 2+2+2 ( ja i niebieski, jeden bombek plus drugi w drodze i dwa koty). Szukamy miejsca, gdzie nie będzie to kompletne zadupie, gdzie będą żłobki i przedszkola, weterynarz i jakaś służba zdrowia.
Przychodzę do was z dość nietypowa prośbą. Z niebieskim szukamy miejsca do życia w Polsce. Tak, wiem wiem w Polsce nie ma takiego miejsca :D ale jednak szukamy. W jakich miejscowościach żyje wam się dobrze? Nakreślę sytuację, 2+2+2 ( ja i niebieski, jeden bombek plus drugi w drodze i dwa koty). Szukamy miejsca, gdzie nie będzie to kompletne zadupie, gdzie będą żłobki i przedszkola, weterynarz i jakaś służba zdrowia.
źródło: IMG_20250719_103041
Pobierz

![Jak się pisało programy w asemblerze [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/bc6ae034aa2a0267de3b38a938df3f82c1ac7cabb537a675b1ad0b031f3c12ce,q80.jpg)

#programowanie
programista entry level java drugi rok studiów z bogatym githubem i chęcią rozwoju w 2016: Praca za 4k i dobre perspektywy na przyszłość
w 2021: Praca magazyn holandia, brak perspektyw na jakąkolwiek robotę w zawodzie
w 2021: Praca za 6-8k i dobre perspektywy na przyszłość
Tylko "bogaty github" w 2016 i 2021 znaczy co innego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Możesz też odpadać na słabym CV. Widziałem już kilka CV osób, które narzekały na to, że nie mogą znaleźć pracy i szczerze mówiąc za każdym razem te CV wyglądały źle/bardzo źle.
To, że będzie dosyć ubogie w treść jest wiadome, ale może być przy tym ciekawe, skupione na tym co ważne, estetyczne i dobrze sformatowane.