Aktywne Wpisy
miekki_am +166
Czytając gorące, dowiedziałem się, że roczniki 87-90 wygrały życie i - jako ostatnie roczniki - mogły kupować #nieruchomosci po niskich cenach. Otóż, kur**, nie. Opowiem anegdotę na własnym przykładzie. Studia skończyłem w 2012 roku, gdy oficjalne bezrobocie wśród ludzi młodych wynosiło ok. 25%. Moja ówczesna dziewczyna, a obecnie żona, również w tym czasie kończyła studia. Chcieliśmy zostać w mieście, w którym studiowaliśmy, spoza top 5, ale prawie rok rozsyłania CV,
PotwornyKogut +70
jestem stary... pamiętam np. że na końcu lat 80 po osiedlach jeździli tacy dziadkowie od ostrzenia noży, siekier, nożyczek itp (przynajmniej w mojej okolicy, północna Polska).
mieli takie specjalne rowery z zamontowaną szlifierką, napędzaną paskiem od koła.
żeby rower nie odjechał, zamiast bagażnika. miał podstawkę obracającą się na osi koła, dziadek przed uruchomieniem szlifierki podstawiał ją pod tył roweru. ostrzył pedałując w miejscu.
żeby zwabić ludzi, dziadkowie po zainstalowaniu się na podwórku
mieli takie specjalne rowery z zamontowaną szlifierką, napędzaną paskiem od koła.
żeby rower nie odjechał, zamiast bagażnika. miał podstawkę obracającą się na osi koła, dziadek przed uruchomieniem szlifierki podstawiał ją pod tył roweru. ostrzył pedałując w miejscu.
żeby zwabić ludzi, dziadkowie po zainstalowaniu się na podwórku
źródło: temp_file3783573431918581977
Pobierz

#teoriespiskowe #heheszki
źródło: comment_1626699118jEj4Lv22ykUq3OfmJwf6MO.jpg
Pobierzwięc jakbyś kiedyś na nią wpadł to lepiej uciakaj bo ona pechowa jest
źródło: comment_1626699432BXbmHTpzUGcVrdMrG54IrY.jpg
Pobierz@Hrjk: o czym mówisz ? o tym że USA od 60 lat uprawia fałszywą propagandę ? i kreuje narracje w wydarzeniach medialnych ?
Mnie najbardziej się podoba jak w studiu z plastikowymi roślinami udawali że są na miejscu w Iraku podczas inwazji ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
@theromanpolan: ale ty sobie zdajesz sprawę, że to było z hotelu w Arabii Saudyjskiej nadawane? A dziewczyny z obrazka o lasce która rzekomo była na miejscu kilku zamachów nawet nie są do siebie podobne...
@rybsonk: tak tak , w hotelu byli a kamerzysta nie mógł pokazywać obrazu który rzekomo widzi nasz dziennikarz ze względu na obowiązujące prawo XD Co sam w tym reportarzu zapewniał dziennikarz , ile ty masz lat ?
https://metro.co.uk/2014/11/11/hero-syrian-boy-braves-sniper-fire-to-rescue-girl-in-amazing-video-4944833/
https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/footage-syrian-boy-braving-sniper-fire-rescue-girl-was-faked-norwegian-filmmakers-9862600.html
@pacjent_0: nie ma żadnych dowodów wszystkie historyjki są legitne , biedne dzieci w krajach 3 Świata
źródło: comment_162670715694tPSW76GvtDmVDK94TP53.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: comment_1626707504nEib6DaydqDffTBFpnmRTn.jpg
Pobierztak są wiarygodne twoje rewelacje z tego regionu , wszystko ładnie wygląda jako historyjka w mediach , a od kuchni to już ygląda innaczej
powiesz że to normalne że ofiary wybuchu podbiegają po wybuchu do miejsca wybuchu i kładą się na ziemi ? ( ͡º ͜ʖ͡º)