Jak można być fanem Hamiltona? Pytam serio. Świetny kierowca, jasne, ale #!$%@? - ciężko o drugiego takiego hipokrytę, w dodatku pchanego od początku kariery w F1. Taki Max to np. kawał #!$%@? i gdy zacznie wygrywać seryjnie (a zacznie) to też nas będzie irytował. Ale w całkiem inny sposób. Ma cechy za które można go nie lubić, ale ma takie za które można uwielbiać. A Hamilton poza umiejętnościami ma chyba zestaw najgorszych cech.
@jelendaniel: Nie rozumiem czemu? Ja szanuje Lewisa za walkę na torze a także walkę o swoje ideały, mimo wiader hejtu które się na niego wylewają w niektórych kręgach. Poza tym Lewis prowadzi aktywnie swoje social media i można z nim być na bieżąco, a Np w wywiadach traktuje rozmówców z szacunkiem.
@singortone: Okej, rozumiem punkt. Ale czy na serio walczy o te ideały? Bo jak dla mnie to często bardziej teatrzyk, to co mówi i robi. Albo bardziej sposób w jaki to robi. Ale jeżeli rzeczywiście działa w tym temacie bardziej niż nosząc gówno warte koszulki, to szanuje. Co do SM to nie obserwuje, możliwe że tak jest. Wywiady z nim to dla mnie raczej często żenada, szczególnie te po wyścigu, ale
@jelendaniel: Wiesz, dla mnie samo to ze przykładowo właśnie na SM gdzie ma ponad 20 milionów obserwujących dzieli się swoimi przemyśleniami i szerzy dobre przykłady. Mógłby się odciąć i być po prostu kolejnym, anonimowym kierowcą który tylko żyje sportem, ale jemu się chce i to szanuje.
@singortone: No to prawda, szkoda tylko, że podczas weekendu wyścigowego zachowuje się jak się zachowuje. I masz sprzeczny obraz, przez co ciężko brać na poważnie to co chce powiedzieć "dobrego". A nie neguje, że często przekaz jest jak najbardziej słuszny
#wykop #zalesie Zniknęło parę osiągnięć z mojego profilu. A druga sprawa, dlaczego nie ma autosugestii przy wpisywaniu tagów jak kiedyś. I nie ma też podanej ilości obserwujących tag przy jego wybieraniu.
Taki Max to np. kawał #!$%@? i gdy zacznie wygrywać seryjnie (a zacznie) to też nas będzie irytował. Ale w całkiem inny sposób. Ma cechy za które można go nie lubić, ale ma takie za które można uwielbiać. A Hamilton poza umiejętnościami ma chyba zestaw najgorszych cech.
Ha tfu
#f1
Co do SM to nie obserwuje, możliwe że tak jest. Wywiady z nim to dla mnie raczej często żenada, szczególnie te po wyścigu, ale