czy jest inny polski aktor który jak wiesz że pojawia się na ekranie to znaczy że oglądasz jakiś totalnie największy chłam? Nie wrzucajcie Karolaka bo wydaje mi się że nawet on grał w jakichś całkiem zabawnych filmach.
@PeterGosling: Synku, Ciebie jeszcze w jądrze starego nie było jak Zbigniew Buczkowski zaczynal kariere ( ͡°͜ʖ͡°) stary, dobry polski aktor podobnie jak Cezary Pazura i Bogusław Linda ale wiadomo, ze p0lak bedzie obrażać i zniewazac swoj kraj i wszystko co polskie ( ͡°͜ʖ͡°) @Pimenista
@PeterGosling: Buczkowski w serialu "Dom" to majstersztyk. Miał role w g---o serialach typu "buła i spóła" i "święta wojna" jednak aktorem jest bardzo dobrym.
Karolina Gorczyca, niby dobra d--a ale w rzeczywistości karyna do kwadratu. Miałem przyjemność nie ulec jej prośbom i zebraniu xD Karolak i Papaj mają więcej rigczu, a sama klasa to ojciec Mateusz...... K---a niby 36lat a rozmawiałem z większością gwiazdek kina za każdym razem mam bekę jacy oni są k---a inni xD
#pytanie #film #seriale
( ͡° ͜ʖ ͡°) stary, dobry polski aktor podobnie jak Cezary Pazura i Bogusław Linda ale wiadomo, ze p0lak bedzie obrażać i zniewazac swoj kraj i wszystko co polskie
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pimenista
Komentarz usunięty przez autora
@ptt_: W Misiu chyba nie odezwał się ani słowem xD Grał „szczurka” od wynajmu helikoptera.
Kurde ale ja w sumie nigdzie nie powiedziałem że to słaby aktor. Mówię tylko że grał w totalnych chłamach.
@Defect:
@PeterGosling piękna jest
Miał role w g---o serialach typu "buła i spóła" i "święta wojna" jednak aktorem jest bardzo dobrym.
Komentarz usunięty przez autora
@mjrMajor: To wiele mówi o polskiej kinematografii
Karolak i Papaj mają więcej rigczu, a sama klasa to ojciec Mateusz...... K---a niby 36lat a rozmawiałem z większością gwiazdek kina za każdym razem mam bekę jacy oni są k---a inni xD
uczyl polakow kochac marsjan XD