Aktywne Wpisy
Dobra chłopaki @mickpl możesz też o tym napisać bo masz większe zasięgi
#stanowski rzucił naszemu koledze wyzwanie więc osobiście ja sugeruję zamieszczenie w materiale informacji na temat kumpla Stanowskiego z PZFD oraz roli tej organizacji żeby mu jego cwaniakowanie w pięty poszło. Myślę że jak macie jakieś info o Wandzelu i Poznańskiej Hydrze to mogą się przydać. Skorzysta to skorzysta nie to nie.
IMO wydaje mi się że Stano chce wyemitować
#stanowski rzucił naszemu koledze wyzwanie więc osobiście ja sugeruję zamieszczenie w materiale informacji na temat kumpla Stanowskiego z PZFD oraz roli tej organizacji żeby mu jego cwaniakowanie w pięty poszło. Myślę że jak macie jakieś info o Wandzelu i Poznańskiej Hydrze to mogą się przydać. Skorzysta to skorzysta nie to nie.
IMO wydaje mi się że Stano chce wyemitować
Skarbowka robi mi jakieś zajęcie egzekucyjne na koncie, którego używany od miesiaca. Nie ma opcji, ze podawalam im numer konta. Nie dostalam, żadnego listu, informacji o jakichkolwiek długach. Wzięli z konta oszczędnościowego na którym nie ma pieniędzy, sa na drugim.
W poniedziałek będzie ciekawie.
#heheszki #komornik #urzadskarbowy
https://forumprawne.org/postepowanie-administracyjne/527713-jak-zlozyc-zarzut-w-postepowaniu-egzekucyjnym-poradnik.html
@uczynny91 nie było żadnego powiadomienia, czuje ze bedzie ostro. Oni trzymają kwitki, ze wysłali polecony?
I dziwić się, że bezpieczniej trzymać $ w skarpecie pod materacem.
Sławomir Nowak trzymał hajs w pudełkach po butach.
W moim przypadku byłby to problem. Żona ma tyle butów, że szukanie w nich kasy zajęło by jakieś dwie godziny.
Nie płaci żadnych alimentów, mamy jedno dziecko i w sumie weszli na konto, gdzie tak na prawdę mamy rozdzielność majątkową. A może te pieniadze, na oszczędnościowym były moje?( ͡º ͜ʖ͡º)
@AlbertWesker
@uczynny91
@Richtig_Piwosz
@lukas3092
@Mikser_wieczorny juz wszystko wiemy - przyszło zajecie za nieoplacony podatek za działkę ( ͡º ͜ʖ͡º) dlaczego nas nie poinformowali babka nie potrafiła powiedzieć bo to z gminy szło i tam trzeba pytać.