Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 194
#gownowpis #lotto #loteriada

#!$%@?, zarejestrowałem około 150 kuponów loteriady, jako że nikt tego gówna chyba nie rejestruje tylko #!$%@? to możliwe że mam szanse coś wygrać ( ͡º ͜ʖ͡º) Losowanie 27/07/2021, plusujących zawołam jeśli coś wpadnie, jak nie, to nie będę zawracał dupy ( ͡º ͜ʖ͡º)
BooB - #gownowpis #lotto #loteriada

#!$%@?, zarejestrowałem około 150 kuponów loteri...

źródło: comment_1626464946DjstWJN6Rf5ODbYaE3X3Sr.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BooB: podczas ostatniej loteriady miałem zarejestrowane coś około 130 kuponów.

Wow tyle wygrać xd
  • Odpowiedz
@BooB pod koniec zeszłego roku z ojcem wpisaliśmy 477 kuponów ( serio) i #!$%@? nic z tego nie było czasem bywa tak że ktoś wpisze 1 kupon i wygra to trzeba mieć naprawdę farta
  • Odpowiedz
@BooB: Kiedyś przez jedno lato średnio dwa razy w tygodniu kupowałam sobie zdrapki no i tam mało kto zbierał te loteriady i Pani je dla mnie odkładała. Dwa razy w tygodniu tam zachodziłam i później przez pół godziny w domu rejestrowałam te kody. Miałam tego od cholery, gruby plik. Nic nie wygrałam.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Lunek1: no mój tata to fanatyk totolotka, a jako że mam kolekturę koło roboty to zawsze mu chodzę coś puścić, panie tam pracujące już tak mnie zapamiętały że zawsze coś mi tam dorzucają, a to na jakieś koszulki jest promo, a to właśnie plik loteriady ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@BooB: blok na konto jest tymczasowy, nie wiem, po jakim czasie, ale można śmiało wbijać dalej, może 30 minut (nie sprawdzałem, wróciłem do pracy i po jakimś czasie wbijałem dalej).
  • Odpowiedz
@Borkowsky123: może o to w tym wszystkich chodzi, że mają jakąś uśrednioną liczbę ile przeciętny Kowalski może zarejestrować tych kodów w trakcie trwania loterii a liczba 477 była poza skalą lub też wprowadzili jakieś algorytmy, które wychwycą że jak wprowadzisz kody które zostały wydrukowane w jednym miejscu jednego dnia w 15 lub 30 minutowym odstępie może oznaczać, że to nie ty je nabyłeś i podczas losowania te kody są pomijane?
  • Odpowiedz