Wpis z mikrobloga

Ktoś normalny jest mi w stanie wytłumaczyć o co chodzi z tymi "nadgarstkami 5cm" olgierda? xD. Bo rozumiem śmianie się z żądła jajora 5cm, ale tego nadgarstka to za nic xD. To jest głupsza obelga niż odpowiadanie "chyba ty" na zaczepki xD
#kononowicz #patostreamy
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aa-aa: ktos pisal, ze ten grubas ma nowe konto. Jakies info? Nie moge sie doczekac na relacje z jego akcji tropienia czarnego mercedesa i wywozenia, wspolnie ze Slawkiem, kierowcy do lasu, w celu polamania mu rak i nog
  • Odpowiedz
@Docent_nauk:
no jak, to
kontodozglaszaniapatologiiwykopu
czytaj Pan jego jazdy jak chcesz, u mnie siedzi w hoboku, przeczytałem parę postów, nic nowego, aktywna mania ponownie
  • Odpowiedz
@Rododendronborodo: chlopie my sie tutaj bawimy a ty sie zachowujesz jakby ci papieza szkalowali
wez sie ogarnij, nie mozemy sobie zartow robic z chlopa ktory twierdzi ze byl na dworku szukac jarka a wszyscy dobrze wiemy ze sie od rana z domu nie ruszyl po wczorajszym kacu? XD
  • Odpowiedz
@Rododendronborodo: Myślę, że tu chodzi o to, że oni myślą, że jak ktoś ma małe nadgarstki to jest na strzała. Widocznie ktoś im nawkręcał i sądzą, że to ma jakieś znaczenie. Kiedyś to się bicki mierzyło, a najwidoczniej teraz nadgarstki. Pewnie za 10 lat będą sobie kciuki mierzyć.
  • Odpowiedz