Wpis z mikrobloga

Menel tłumaczył sie na ostatnim lajcie że rozglada sie na boki jak nagrywa nie dlatego ze sie boi tylko dlatego żeby przypadkiem nie nagrać kogoś kto akurat przechodzi. No ale na miniaturce u niego na nowym filmie nagrał jakąś cała rodzinę a podejrzewam że na tym materiale mógł więcej nagrac osób bez ich zgody więc po co on sie tak głupio tłumaczy na streamie? Pytanie do ogórów lateksowo-bobolskich które go bronią
#kononowicz #mexicano #patostreamy
  • 31
@Zagmadfany2: ja mysle ze ryba by nikogo nie pobil bo to zadna przyjemnosc, na pewno jest madrzejszy od przecietnego wykopka i wie ze to wszystko co gadaja o jareczku to bzdury, nikt nie jest tak chory zeby ganiac za starym jarkiem po bialymstoku bo jakis mitoman powiedzial ze tamten okradl dom dziecka
@Zagmadfany2: zapisze to sobie, masz racje, ja tam nigdy jara nie rozkladalem na czynniki pierwsze ale wiedzialem ze to jakies mity o tym 207

to rownie dobrze moga byc donosy konona albo fanow jarka XD przeciez to jest od poczatku nienormalne ze niby bil matke, moze byc podejrzewany o jakies szarpanki z matka ale tak jak widac, go tam zatrzymali jak byl pijany i tak dalej

ludzie sie ciesza z tego
@Zagmadfany2: pewnie miala, policja wpisala co wiedziala a wiedziala tyle co z donosow albo z wywiadu srodowiskowego, zobaczyli pijanego jara ktory pyskuje matce to mu wpisali podejrzenie o 207
ja tam nie widze sensu tego roztlumaczac ze tego nie zrobil czy cos bo to historia i na dobre sie skonczylo
papier jest ale to jest warte w sumie tyle co protokol z zatrzymania chodora za kradziez akumulatorow XD no przeciez go
@kontodozglaszaniapatologiiwykopu: Byly kłotnie po alko bez dotykania a trzezwa wzywajaca zawsze bedzie miala racje, bo to bylo notoryczne i w koncu postanowili go osadzic za psychiczne znecanie sie. Nastapilo jednak polepszenie relacji, bo co jak co, ale menel sie do pierdla nie wybierał a jakby matka chciala to by wyegzekwowała, ze ma spieprzac z domu jak chciala prokuratorka itd. i nie ciagnela by go za soba do bloku jesli miałaby go
@patryk-piero: ja tam nie wiem, ja mysle ze tak. ja wiem ze jaro wtedy byl bialy jak sciana i momentami jak chodzil to sie zginal w pol (moze od tego zbierania kiepow XD niby zart ale tak bylo). to trzeba miec lep zeby twierdzic ze bylo jakies bicie matki jak on juz wtedy ledwo nagrywal.
matka go jechala, on jechal matke, jeszcze jakies donosy konona ze jaro ciagle pijany i mu