Aktywne Wpisy

Czy zawsze, w każdej #pracbaza musi się znaleźć jakiś ciężki typ co nie chce się integrować? Nie potrafię wyobrazić sobie sytuacji w której ktoś stawia alkohol i jedzenie, a ktoś inny nie chce brać w tym udziału. #bekazpodludzi #zalesie

Jakaś hr-ówa pochwaliła się tym na linkedin. Programista wściekły w *uj agresywny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hr #programowanie #programista15k #programista20k #heheszki #linkedin #bekazprogramistow
#hr #programowanie #programista15k #programista20k #heheszki #linkedin #bekazprogramistow

Wleciał donejt, który wynosił 4.65 zł, a na pasku zapełniło się 101.45 zł. W lewym górnym rogu jest update, że poleciało 96.80 od 'Bogdan G bo rodo'. Można dyskutować, że w jakiś sposób jeden donejt został przykryty drugim (większy przez mniejszy), ale...
Oczywiście sam Andrzejewski, jak i roboty na czacie, które piszą tak ludzkie wiadomości jak "Jarku widzowie Cie kochają" czy "Meksyk jaka wyprawa z checia cos rzuce" — oba konta głupie nicki (ricardo, Pager) bez avatarów — nie zrobiły żadnego komentarza względem tego, że wleciało 100 złoty.
Naprawdę, jedna z najbardziej kuriozalnych rzeczy jakie widziałem. Prawie tak, jakby Andrzejewski go zeskipował w tym samym czasie (jak pewnie wleciał fejk donejt za 5 złoty) i w ten sposób chciał w sztuczny sposób po raz kolejny zapełnić pulę (że niby wygrywa z hejkerami, oni są oguem dołem a on gurom itp.)
livestream: https://www.youtube.com/watch?v=xtm5LSRlMuo (czas: 2h 15m 12s)
#kononowicz (to nie patostrimy) #mexicano @OlgierdAndrzejewski
Komentarz usunięty przez autora
Oglądam lolcows od kilku lat, bo mnie fascynuje ten fenomen społeczny. I na przykład taki DarkSydePhil ciągle promuje coś takiego, że "trzeba dobić ustawiony cel".
https://win.gg/news/8105/streamer-darksydephil-resorts-to-begging-fans-don't-like-it ==> "Ladies and gentlemen, this is the last chance. I have to appeal to you one more time," DarksydePhil said after raising his donation goal to $200