Aktywne Wpisy
Alladyn777 +32
#zwiazki #rozstanie
Hej mirasy, potrzebuję się wygadać, podzielić się swoim spostrzeżeniami i poradzić.
Wczoraj zakończył się mój 6 miesięczny związek. Wiem, że to krótko ale jednak boli.
To ona zerwała. Myślę, że głównym powodem była moja niechęć do małżeństwa. Rozmawialiśmy o tym, było sporo emocji i od tego momentu coś zaczęło psuć. Wcześniej wspominałem jej o tym i wydawało się, że to zaakceptowała. Najwyraźniej liczyła, że zmienię zdanie.
Dla ścisłości, nie jestem
Hej mirasy, potrzebuję się wygadać, podzielić się swoim spostrzeżeniami i poradzić.
Wczoraj zakończył się mój 6 miesięczny związek. Wiem, że to krótko ale jednak boli.
To ona zerwała. Myślę, że głównym powodem była moja niechęć do małżeństwa. Rozmawialiśmy o tym, było sporo emocji i od tego momentu coś zaczęło psuć. Wcześniej wspominałem jej o tym i wydawało się, że to zaakceptowała. Najwyraźniej liczyła, że zmienię zdanie.
Dla ścisłości, nie jestem
Gluptaki +763
#przegryw #incel #blackpill
Komentarz usunięty przez autora
Mógłbyś opisać swoj wygląd?
Znam relacje damsko-meskie od pozytywnej jak i negatywnej ( więcej jednak było tych negatywnych doświadczen) i jeśli coś pomagało mi w uzyskaniu zainteresowania u kobiet to kłamstwo i w jednym przypadku znajomości z patusami bo panna która uwazala się za feministkę( ogólnie właśnie po takich znajomościach uważam że to ideologia bez przyszłości) nie akceptowała mnie dlatego że nie byłem patusem XD.
W wynika z tego że
W skrócie mam ~180 wzrostu i na tym się CHAD-QUALITIES (xD) kończą bo mam pokaźne zakola i nadwagę na progu 1. stopnia otyłości według BMI a cofniętą szczękę maskuje mi lekko dziurawa broda. Jestem do tego względnie nieśmiały, zazwyczaj unikam konfrontacji i niestandardowe sytuacje z nieznajomymi są zazwyczaj kłopotliwe.
Czekam co zrobisz z
No tak, skoro tyle osób deklaruje brak seksu w ciągu roku to oznacza, że wszyscy są toksyczni i/lub mają zaburzenia i wszyscy ci ludzie siedzą na tagu więc twierdzę, że całość należy się terapia. Proste i logiczne wnioski
( ͡° ͜ʖ ͡°)
No to słucham ,opisz histore swojego sukcesu,w szczegółach.Druga jak wygląda twoja sytuacja materialna i jakie to są kobiety?
Nie mam zamiaru sprzedawać więcej prywatnego info jakiemuś frustratowi z neta, sorry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W porządku,ale może ze swoimi doświadczeniami pomoglbys tu wielu ludziom.
Rozmawiam też z kobietami z środowisk bardzo femistcznych,także to nie jest tak że zamykam się na inne opinie ale rada "nie bycie zjebem dla ludzi" to wciąż za mało .A problem istnieje, zresztą z twoich wypowiedzi wyczuwam bardzo emocjonalny stosunek do tego problemu,być może jakaś forma dowartościowania się?
Może źle się wyraziłem słowem sukces,chodzi mi o twoje powodzenie z kobietami.
@KasandrycznyMuminek: weź się do roboty to cię będzie stać.
Komentarz usunięty przez autora
Czyli przyznales, ze liczy sie umiejetnosc podrywu a nie chodzenie na terapie (ktora nie dziala). Psycholog nie nauczy nikogo jak bajerowac panny tylko bedzie doszukiwac sie traum gdzie ich nie ma.
Taguj te swoje wysrywy #rozwojosobistyznormikami i wypad z tagu.
A na wasz tag sram.
@OstatniRomantyk: bo w wielu przypadkach są upośledzeni w stopniu ciężkim.
@OstatniRomantyk: tak sobie tłumaczcie, bo przecież świat jest piękny i sprawiedliwy i a ludzie nie są bezbrzeżnie źli