Wpis z mikrobloga

@EastWestEast: sam pisałeś tu w komentarzach o rzeczach, które kompensują braki w aparycji, wśród nich była popularność, która wynika bezpośrednio z charakteru a teraz się wycofujesz i mi wmawiasz, że robię z tego jakąś nad-cechę XDDD ja #!$%@?, nie chce mi się już z socjopatami tu dyskutować. #!$%@? się z innymi, z mojej strony wątek zamknięty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@oliwkowemydlopodprysznic:

Mógłbyś opisać swoj wygląd?
Znam relacje damsko-meskie od pozytywnej jak i negatywnej ( więcej jednak było tych negatywnych doświadczen) i jeśli coś pomagało mi w uzyskaniu zainteresowania u kobiet to kłamstwo i w jednym przypadku znajomości z patusami bo panna która uwazala się za feministkę( ogólnie właśnie po takich znajomościach uważam że to ideologia bez przyszłości) nie akceptowała mnie dlatego że nie byłem patusem XD.
W wynika z tego że
@JediKnight: Bardzo wyjaśniony zostałem, niesamowicie wręcz przez te garstkę głównie bełkoczących przygłupów XD Zaorany od stóp do głów

W skrócie mam ~180 wzrostu i na tym się CHAD-QUALITIES (xD) kończą bo mam pokaźne zakola i nadwagę na progu 1. stopnia otyłości według BMI a cofniętą szczękę maskuje mi lekko dziurawa broda. Jestem do tego względnie nieśmiały, zazwyczaj unikam konfrontacji i niestandardowe sytuacje z nieznajomymi są zazwyczaj kłopotliwe.

Czekam co zrobisz z
@oliwkowemydlopodprysznic:

W porządku,ale może ze swoimi doświadczeniami pomoglbys tu wielu ludziom.
Rozmawiam też z kobietami z środowisk bardzo femistcznych,także to nie jest tak że zamykam się na inne opinie ale rada "nie bycie zjebem dla ludzi" to wciąż za mało .A problem istnieje, zresztą z twoich wypowiedzi wyczuwam bardzo emocjonalny stosunek do tego problemu,być może jakaś forma dowartościowania się?
Może źle się wyraziłem słowem sukces,chodzi mi o twoje powodzenie z kobietami.
większość wpisów to ironia, groteska albo żarty, trzeba mieć 2 cyfrowe IQ żeby brać to wszystko dosłownie

@OstatniRomantyk: tak sobie tłumaczcie, bo przecież świat jest piękny i sprawiedliwy i a ludzie nie są bezbrzeżnie źli