Aktywne Wpisy
slowpx +64
Dzień dobry,
w nawiązaniu do tego i tego wpisu dumnie ogłaszam, że Hintscribe jest już dostępny dla wszystkich.
Z tej okazji rozdzaję premium dla każdego kto zaplusuje i zostawi komentarz pod tym wpisem! Bardzo dziękuję wszystkim za dotychczasowy feedback i pomoc w testowaniu.
Dla przypomnienia Hintscribe to dektopowa aplikacja, która umożliwia darmową, dyskretną transkrypcje system audio w tym każdego spotkania (teams, zoom, slack, wszystkiego) bez zadnych dodatkowych integracji. Dodatkowo dzięki integracji z
w nawiązaniu do tego i tego wpisu dumnie ogłaszam, że Hintscribe jest już dostępny dla wszystkich.
Z tej okazji rozdzaję premium dla każdego kto zaplusuje i zostawi komentarz pod tym wpisem! Bardzo dziękuję wszystkim za dotychczasowy feedback i pomoc w testowaniu.
Dla przypomnienia Hintscribe to dektopowa aplikacja, która umożliwia darmową, dyskretną transkrypcje system audio w tym każdego spotkania (teams, zoom, slack, wszystkiego) bez zadnych dodatkowych integracji. Dodatkowo dzięki integracji z
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wraz z żoną zaczynamy starać się o dziecko. Nie spieszy nam się, że musi być już i już, przez co nie mamy na to takiego ciśnienia, mimo że oboje bardzo chcemy mieć dziecko, ale jak nie teraz to w przyszłości. Ustaliliśmy, że będziemy się starać raz w tygodniu bez zabezpieczen, pozostałe zbliżenia będą już z zabezpieczeniem, powoli będziemy od tego pewnie odchodzić po kilku miesiącach, aż już w ogóle
Wraz z żoną zaczynamy starać się o dziecko. Nie spieszy nam się, że musi być już i już, przez co nie mamy na to takiego ciśnienia, mimo że oboje bardzo chcemy mieć dziecko, ale jak nie teraz to w przyszłości. Ustaliliśmy, że będziemy się starać raz w tygodniu bez zabezpieczen, pozostałe zbliżenia będą już z zabezpieczeniem, powoli będziemy od tego pewnie odchodzić po kilku miesiącach, aż już w ogóle
Hej, nie wytrzymie, jak sie nie pochwale ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przedwczoraj odebralem swoj pierwszy fully. Planowalem kupic juz w zeszlym roku ale covid wyczyscil sklepy, zreszta one sa czyste do tej pory i w normalnym budzecie do 2,5K€ nic nie mozna dostac.
Kupilem ostatni ekzemplarz z hali wystawowej scott spark 930 2021 - damke (!!!) :( ok, powiedzmy unisex, gender lpg.
Mimo ze padalo od 3 dni, dzis nie wytrzymalem i wyprowadzilem swoja nowa dziewczyne na spacer. Mialo byc tylko wokol domu, ale zrobilo sie 30km w gory - tak dobrze mi sie jechalo (bez kasku, rekawiczek i okularow).
Do tej pory jezdzilem na (juz 10 letnim) hardtail - wydawalo mi sie ze dobrym. Otoz to, wydawalo mi sie.
Jestem mega zadowolony, kamienieste lub ukorzenione podjazdy ktore kiedys byly powiedzmy trudne, teraz przejechalem, nawet nie wiem kiedy. Zjazd droga do downhilla bajka, na szutrze i asfalcie chyba troche wolniejszy niz moj stary, no ale opny grubsze.
I ta geometria, sadzielm ze to marketingowe pierdu, pierdu. Chyba jednak nie. Dlonie nie cierply, pisior nie wymagal wstawania i dokrwienia, plecy ani razu nie zabolaly i rower jakos lepiej ciagnal do przodu - moze to euforia z nowej zabawki.
Pozdr.
JP.
@jeanpaul: coś miałeś bardzo nie tak z poprzednim rowerem.
@jeanpaul: chodzi o to przełamanie górnej rury przed siodłem? Mirek to jest męski rower a to przełamanie to strefa bezpieczeństwa jądrowego. ;)
No i witamy w #wykopscottclub
@syn_kolezanki_twojej_starej: Scott wrzucil ten rower do sekcji damskie. Byc moze chodzi o wielkosc ramy, jej wysokosc lub wytrzymalosc. Mnie to nie przeszkadza.
A bezpieczenstwo jadrowe jest oczywiscie bardzo wazne ( ͡° ͜ʖ ͡°)