Siema Mireczki, Kupiłem sobie Dior Sauvage, który znalazłem na ceneo. Miał to być niby tester, ale wszystko przyszło w normalnym pudełku: https://www.ceneo.pl/64639751 (kupione od viami.pl).
Zastanawiam się jaką mam grwarancję, że nie jest to fake. Oglądałem filmiki na yt i wszystko zgadza się być na miejscu. Zauważyłem tylko, że pudełko na dole nie ma certyfikatu europejskiego w przeciwieństwie do innych zdjęć w necie.
Czy to może budzić niepokój? Czy mieliście doświadczenie z tym sklepem? #perfumy
@eric2kretek: @Pboy: @Lucius: @boa_dupczyciel: Odesłałem dzisiaj chłopaki. Dołączyłem odstąpienie od umowy na odległość z wyjaśnieniem, że nie jest to tester oraz mam wątpliwości co do oryginalności. Produkt został sprawdzony zgodznie z prawami konsumenta i macie oddać kase xd
@eric2kretek: @boa_dupczyciel: @wujekwichura: Oddał gość kasę 2 minuty po moim e-mailu przelewem natychmiastowym. Kupiłem teraz od marciano.pl, dużo bardziej intensywny + faktycznie mogę szarpać za korek i nie puści jak w tym poprzednim :)
@jannekk: oddał szybko kasę, bo te p------i to pewnie za 3 dychy kupuje i puszcza za 10 razy więcej. Nie chce żeby ktoś mi ten powinny biznes popsuł. Ja bym próbował go gdzieś jeszcze zgłaszać, przecież okrada klientów i producenta.
Kupiłem sobie Dior Sauvage, który znalazłem na ceneo. Miał to być niby tester, ale wszystko przyszło w normalnym pudełku:
https://www.ceneo.pl/64639751 (kupione od viami.pl).
Zastanawiam się jaką mam grwarancję, że nie jest to fake. Oglądałem filmiki na yt i wszystko zgadza się być na miejscu. Zauważyłem tylko, że pudełko na dole nie ma certyfikatu europejskiego w przeciwieństwie do innych zdjęć w necie.
Czy to może budzić niepokój? Czy mieliście doświadczenie z tym sklepem?
#perfumy
Odesłałem dzisiaj chłopaki. Dołączyłem odstąpienie od umowy na odległość z wyjaśnieniem, że nie jest to tester oraz mam wątpliwości co do oryginalności. Produkt został sprawdzony zgodznie z prawami konsumenta i macie oddać kase xd
Gdzie polecacie kupić innego Sauvage?
perfumehub.pl i perfumomaniak to twoi przyjaciele
@Qtavon: akurat Pan tu szuka Sausage edp