Aktywne Wpisy
#pracbaza
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Bunch +85
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@XxZlodziejxX
Jak jesteś z Barszczanskiej to mówię, daj mi swoją ksywę na pw
Bez nazwisk, możemy się złapać na piwko.
Pogadamy powiesz mi co i jak pomogę ci nawet tylko napisz na PW na siebie namiar jakiś #patostreamy
Twoja stara tam już rządzi.
Jeszcze raz mówię, opowiadaj o tej Barszczanskiej skoro z niej jesteś
Wiesz że cię tutaj ośmieszam?
@bartosz-pawlowski
@patryk-piero
To jest pewnie jakiś zasmucony fan menela hahahaha
Ty, kiepie
Słuchaj, nie mów o ulicy na której w życiu nie byłeś, dziewczynko
@XxZlodziejxX
Ale czemu ze mną się nie złapiesz? Jestem tam codziennie
taki jest obraz tych lateksowych szczekaczek
nędzne próby trollowania, kolejny gumowy fallus koncertowo i ekspresowo wyjasniony, świetna robota
Bo jak jesteś z Barszczanskiej to cię znam.
Chce pogadać i pomóc ci skoro obrażał Barszczanska.
Mieszkałem tam 6lat. Na PW mogę ci blok podać bez problemu oraz zdjęcia wysłać
Kiedyś tak teraz już mniej
Ja ciągle odnoszę się słów do Olgierdana i to z nim się spotkam. Czego wy nie rozumiecie?
Dobrze dobrze dobrze.
:))))
Nie jesteś z żadnej Barszczanskiej a jeśli jesteś to ja to sprawdzę tyle.
A teraz wypad ośmieszyłes się wystarczająco i masz zakaz odpisywania do odwołania
Ciao sicialiano