Aktywne Wpisy
EleganckiSkrzat +12
Sprzęty, które okazały się strzałem w 10. Takie perełki, poprawiające życie, spędzany czas. Dla mnie? Pierwsze z brzegu to czytnik e-booków oraz dobre słuchawki bezprzewodowe. Mój must have, który wymieniam co kilka lat na topowe modele. U Was?
_gabriel +16
Żyjemy w czasach, gdzie ku%$#stwo staje się czymś normalnym i pożądanym przez społeczeństwo. W historii świata jeszcze nie było takiej sytuacji, gdzie degeneracja była tak silnie promowana za pomocą mass mediów i pompowane były w to tak potężne pieniądze. W ciągu 10-15 lat normy tak się przesunęły, że prawdziwi, normalni ludzie nie potrafią się odnaleźć w obecnej rzeczywistości i popadają w nałogi oraz depresję.
Ateizm jest dość nowym i powszechnym zjawiskiem, wielokrotnie
Ateizm jest dość nowym i powszechnym zjawiskiem, wielokrotnie
Pamiętajcie, nigdy nie olewajcie kolegów dla baby. Bo dupa raz jest, raz jej nie ma. A kolega jest na lata.
#logikarozowychpaskow ##!$%@? #zwiazki #coolstory #truestory
@sinuh: mam dla was pomys
Ale się #!$%@?łem w tym momencie
@sinuh: Ale mnie #!$%@?łeś tym wpisem, #!$%@? mać. Kiedyś bym pomyślał, że troll dla atencji i plusów, ale dość już pożyłem xD
Komentarz usunięty przez autora
@sinuh: kolega tez raz jest, raz go nie ma
usunalem poprzedni komentarz. sam nie ogarniam tego. 2+2 nawet 2+1 jest spoko a jak chce się spotkac z BRATEM sam na sam przez 4 lata to NOPE