Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Elberus +171
Cudowny był ten powiew nadziei, który trwał raptem parę tygodni. Cieplutko robiło się na serduszku na widok tych wszystkich billboardów i banerów na płotach z podobizną demokratycznego kandydata.
Niestety Polscy, egoistyczni kato-fundamentaliści zebrali się w aż 10 milionów osób, aby koszmar trwał dalej. Dziękujemy #4konserwy #4kuce #konfederacja i inni - to co się teraz dzieje to Wasza Polska.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@AustinMeaulnes: ja raptem parę minut i wróciłem do rzeczywistości. Jakoś podświadomie się tego spodziewałem - nawet pomimo optymistycznych sondaży.
Ej, ale bądźmy obiektywni, większość wyborców konfederacji głosowali na Trzaska w II turze.
@SirSherwood:
10 milionów na kogoś tak masakrycznie moralnie skompromitowanego... dramat.
Nom, pisowskiej zarzutki, dlatego #mimowszystkoduda promował m.in. Damian Kita, rzecznik Stowarzyszenia Marszu Niepodległości.
Chyba że to PiS organizuje Marsz Niepodległości, a ja o czymś nie wiem.
Tego nie wiemy, badania pokazują inaczej. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Czyżbyś posunął się o argumentum ad incelum, który jest niskich lotów?
@MightyGoldberg: Wiesz ile wyborców brakło Trzaskowskiemu? Około 400 tys. Ile zagłosowało na Bosaka? Ponad milion. Matematyke zostawiam tobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale masz racje, nie powinienem zwalać tego na wszystkich wyborców
Ale, trzeba czasem, a nawet zawsze uwalniać się ze ślepej nienawiści i spojrzeć obiektywnie na wszystko.
@MightyGoldberg: Tak.