Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Elberus +171
Cudowny był ten powiew nadziei, który trwał raptem parę tygodni. Cieplutko robiło się na serduszku na widok tych wszystkich billboardów i banerów na płotach z podobizną demokratycznego kandydata.
Niestety Polscy, egoistyczni kato-fundamentaliści zebrali się w aż 10 milionów osób, aby koszmar trwał dalej. Dziękujemy #4konserwy #4kuce #konfederacja i inni - to co się teraz dzieje to Wasza Polska.
@Tywin_Lannister: generalnie nie ma problemu - ludzie których przerasta coś tak prostego jak oddanie głosu raz na parę lat nie powinni decydować o kierunku państwa, a politycy których od lat przechytrza gnom z Żoliborza nie powinni rządzić.
@ZaplutyKarzelReakcji: przypomnij mi, które państwa przyjęły zastrzeżenia co do wyborów i oficjalnie nie uznały Dudy jako demokratycznie wybranego prezydenta?
@Tywin_Lannister: jedni zbierają plusy na portalu ze śmiesznymi obrazkami vicop pl, inni krzyżyki na kartach wyborczych.
Uwierzysz, że ci pierwsi uważają się za inteligentniejszych i lepiej "rozumiejących demokrację" od tych drugich?
Komentarz usunięty przez autora
@Tywin_Lannister: Oo, widzę że świętujemy to samo. Również straciłem wiarę w inteligencję Polaków. Wrosło moje rozgoryczenie i pogarda dla społeczeństwa.
Polskę sprzedać Niemcom. Niech sądzą tu ziemniaki
To jest tak, że gdyby PiS wystawił kogoś nowego i neutralnego, to jeszcze bym rozumiał, ale głosować na Dudę i to tłumaczyć różnymi szpagatami, to serio była już przesada xD
Czyli wychodzi, że samo Podkarpacie zobiło wieksza przewagę, niż wygrał. Odzielając moje województwo, wygrał by Trzaskowski ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Tywin_Lannister: IKS DEEEEEE