Wpis z mikrobloga

Prawie przegapiłem, że dzisiaj mija równo rok odkąd ostatecznie straciłem wiarę w ten naród oraz przestałem traktować polską politykę na serio.

Cudowny był ten powiew nadziei, który trwał raptem parę tygodni. Cieplutko robiło się na serduszku na widok tych wszystkich billboardów i banerów na płotach z podobizną demokratycznego kandydata.

Niestety Polscy, egoistyczni kato-fundamentaliści zebrali się w aż 10 milionów osób, aby koszmar trwał dalej. Dziękujemy #4konserwy #4kuce #konfederacja i inni - to co się teraz dzieje to Wasza Polska.

Tywin_Lannister - Prawie przegapiłem, że dzisiaj mija równo rok odkąd ostatecznie str...

źródło: comment_1626120184eM0gsxXa4CLJXV04nw7yrB.jpg

Pobierz
  • 108
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie wiem jakie proponujesz rozwiązania problemu

@Tywin_Lannister: generalnie nie ma problemu - ludzie których przerasta coś tak prostego jak oddanie głosu raz na parę lat nie powinni decydować o kierunku państwa, a politycy których od lat przechytrza gnom z Żoliborza nie powinni rządzić.

co nawet zauważyło OBWE

@ZaplutyKarzelReakcji: przypomnij mi, które państwa przyjęły zastrzeżenia co do wyborów i oficjalnie nie uznały Dudy jako demokratycznie wybranego prezydenta?
  • Odpowiedz
uzupełnię dawkę dopaminy, plusikami od mądrych osób, które zgadzają się z moim wpisem.

@Tywin_Lannister: jedni zbierają plusy na portalu ze śmiesznymi obrazkami vicop pl, inni krzyżyki na kartach wyborczych.
Uwierzysz, że ci pierwsi uważają się za inteligentniejszych i lepiej "rozumiejących demokrację" od tych drugich?
  • Odpowiedz
dzisiaj mija równo rok odkąd ostatecznie straciłem wiarę w ten naród oraz przestałem traktować polską politykę na serio.

@Tywin_Lannister: Oo, widzę że świętujemy to samo. Również straciłem wiarę w inteligencję Polaków. Wrosło moje rozgoryczenie i pogarda dla społeczeństwa.

Polskę sprzedać Niemcom. Niech sądzą tu ziemniaki
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: mnie w tym wzystkim najbardziej śmieszy, że Duda wygrał z Trzaskowskim przewagą 422 tys. 385 głosów gdzie na Podkarpaciu "Na urzędującego prezydenta głosowało 646 103 osoby. Drugi Rafał Trzaskowski zdobył 172 789 głosów".

Czyli wychodzi, że samo Podkarpacie zobiło wieksza przewagę, niż wygrał. Odzielając moje województwo, wygrał by Trzaskowski ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: z tego miejsca nie pozdrawiam wszystkich DEBILI, którzy poleźli i specjalnie oddali nieważny głos żeby pokazać jacy oni zajebiści, bo idą na głosowanie mimo, że niby nie chcą dać głosu żadnemu kandydatowi - oddając nieważny głos zagłosowaliście na długopisa - TFU wam w ryje
  • Odpowiedz
Cieplutko robiło się na serduszku na widok tych wszystkich billboardów i banerów na płotach z podobizną demokratycznego kandydata.

Niestety Polscy, egoistyczni kato-fundamentaliści zebrali się w aż 10 milionów osób

@Tywin_Lannister: IKS DEEEEEE
  • Odpowiedz