Aktywne Wpisy
wieszjo +17
Don Kasjo? Widziałem kilka jego walk, czasami się pośmiałem z konferencji ale to wszystko, nigdy nie byłem jego jakimś wielkim fanem, po prostu jak walczył to rzuciłem okiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
Bielawski +4
#famemma czy walka Ferrari vs Kasjo w małych rękawicach w boksie miałaby sens? Jeden i drugi maja porażki w ostatnich walkach, kasjo kogoś kto ma technikę nie można dawać bo to kończy się porażka, a amadi jakąś tam siłę ciosu ma ale kondycja po stronie kasjo
kto by wygrał BOKS MAŁE RĘKAWICE
- Amadi 47.1% (72)
- Kasjo 52.9% (81)
Powiedzcie mi tak na skróty - chciałbym znaleźć dziewczynę do seksu bez związku. Da radę? Byle nie na Tinderze. Gdzieś jeszcze idzie taką zapoznać? Dobrze byłoby mieć o czym porozmawiać a przy okazji seks. Niestety dziewczyny powoli po około 20 roku życia mają lekkie wymagania (związek) a po 25 to już całkiem (ślub, zaręczyny xD) względem tego. Do seksu to szybko idą 16-latki, max 20-latki. Ja już mam 30 lat więc tak średnio mnie seks z dziećmi rajcowałby. A już po 20 robią się wymagające. A to związek a to jeszcze inne marcepany. Są gdzieś może mniej wymagające poza Tinderem?
Albo może te 20-tki dalej by się ze mną bolcowały ale jak miałem seks w wieku 16 lat i było trochę kłótni oraz cichych dni są teraz bardziej wymagające? Nie wiem sam...
Chłopak to ściana, akurat jestem chadem z mięśniami na brzuchu i twarzą rzucającą się w oczy.
#seks #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #blackpill #redpill
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60ec93ed91a69a000ab956e2
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: Ale mnie #!$%@? typie