Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Mirasy od #rower. Ostatnio jeżdżę moim starym crossem troszkę więcej i szybciej i chciałbym kupić jakąś szosowke żeby robic to 100-150 km dziennie i czuć dobrze człowiek. Poradzicie coś do 3k może do 3.5k bo nie chce jakiś większych pieniędzy na razie wydawać bo nie wiem jak długo wytrwam w postanowieniu. Myślałem nad Decathlon triban 500. Ale na razie nie jest dostępny. Myślę też że chyba zima kupię ten rower bo będą tańsze może. Na razie chciałbym zasięgnąć opinii co warto. Może Kellys, cube? Crossa mam Meride i jest spoko. Będę wdzięczny za każda propozycje.
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kacor87: Jestem mało rozeznany teraz w temacie, ale z 5 lat temu w tych pieniądzach wziąłem cube peleton. Nie mam porównania z innymi szosami, ale robiłę trasy po 60-80km i nie narzekam. Pamiętam, że wtedy własnie zastanawiałem się czy wziąść Meridę Race(nie pamietam modelu). Jednak zdecydowałem sie na cube, tylko ze wzgląd na fajne malowanie ramy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kacor87: Tribany co 2-3 tyg są dostępne na stronie, musisz polować jak się pojawią. Na zimową zniżkę bym nie liczył. W poprzednim roku RC500 kosztował 2,8k, a teraz podrożał.
  • Odpowiedz